záleží od toho, aké máš hodnoty a ciele, keď chceš čo najskôr zarobiť peniaze (samozrejme trochu menej kedže nemáš vyššie dosiahnuté vzdelanie) tak nejaká odborná škola postačí (samozrejme treba si vybrať vhodný odbor, podľa mňa je najlepšie hodnotená elektrotechnická, zdravotná a pod.) ked chceš mať vysokú školu (budeš dlhšie študovať, ale oplatí sa ti to najme v zahraničí) tak rozhodne gymnázium
Žiadná dnešné školstvo stojí za nič iba to že dostaneš zopár ľajstrov pôkiaľ chceš byť v niečom dobrý musí ťa to baviť a musíš vedieť používať hlavu a internet.A aj menej vzdelaný človek ako ja dokáže zarobiť 3000-5000 euro keď trošku pohne rozumom a rukami...
je to uplne jedno , chapem, ze v tvojom veku tomu prikladas dolezitost a aj ucitelia a rodicia ale potom zistis ze je total jedno kde si chodil a v zivote to nic neznamena.... ale chodila som na zdravotku odbor farmaceuticky laborant a odporucam
gympel je najvacsia hlupost a strata zivota....skoncis ako nikto nemozes nic robit nemas ziadnu profesiu a na vysokych su aj tak vo vacsine uz prijimacky ktore robi kazdy takze to ze si chodila na gympel ti tam nepomoze...ale to ze to bola blbost vacsinou ludia zistia az po tom ako ho absolvuju
obchodna akademia alebo hotelovka. kukni na daky portal s pracovnymi ponukami a pochopis. ale ak chces ist na vysku (co je dnes uz tiez az na niektore odbory strata casu, lebo mame privela VS vzdelanych ludi na Slovensku), tak gympel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
... je najlepšie hodnotená zdravotná... Zdravotná je asi najviac napičku.
resp. neviem, ktora ina skola by ma lepsie pripravila na studium matematiky, napriklad.