Čaute tento rok budem končiť 9. ročník a tak by som sa chcel spýtať ak je tu niekto z Košíc a chodil po prípade chodí na gymnázium Opatovská 7 či by ste mi nevedeli povedať, že aká je to škola ohľadom učiteľov, učiva, prestorov a podobne. Ďakujem za všetk
kamoška tam chodí a vraví, že celkom dobrá, učitelia milí, dobré kolektívy tam majú, učivo sa dá zvládnuť a že priestory sú tiež celkom fajn, proste že to taka škola, že ako dobru atmosféru ma
Vraj najhorší gympel v Košiciach. Určite tam nechoď...
K nám prestúpila jedna a absolútne nič nevie a tvrdí že oni tam nič také nebrali.
Ja som na Šrobárke a som hrozne rada že som tam šla.. Keď nechceš šrobu, ktorá tiež nemá veľmi dobrú povesť tak choď na Park, Trebišovskú ale Opatovskú ani Lacák by som neodporúčala..
@vero12 najhorší gympel v Košiciach je status z minulosti, ktorého sa naša škola nevie zbaviť, ale určite to nie je pravda. 2 alebo 3 roky prijímali bez prijímačiek, preto sa tam dostalo pár žiakov, ktorí tam nemajú čo robiť, ale sú už zase obnovené. a čo sa týka kvality výučby nie je sa na čo sťažovať, viem, chodím tam predsa.
a stále si myslím, že kto sa chce učiť, bude sa učiť, čiže to že tá čo prestupila nič nevie, nie je chyba školy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Keby som si teraz vyberala v KE strednu, tak Park mladeze asi.
bola to v pohode škola, pokiaľ neprišla nová riaditeľka
rada som tam chodila, teraz sa teším kedy vypadnem
K nám prestúpila jedna a absolútne nič nevie a tvrdí že oni tam nič také nebrali.
Ja som na Šrobárke a som hrozne rada že som tam šla.. Keď nechceš šrobu, ktorá tiež nemá veľmi dobrú povesť tak choď na Park, Trebišovskú ale Opatovskú ani Lacák by som neodporúčala..
a stále si myslím, že kto sa chce učiť, bude sa učiť, čiže to že tá čo prestupila nič nevie, nie je chyba školy
keby som nemal ísť na niečo odborné (som na OA Watsonova) tak z gymnázií rozhodne Park mládeže