ako povedal @enos potrebuješ embosovanú kreditnú kartu... a je jasné, že ti na to rodičia nechcú poskytnúť vlastnú kreditku, keďže sa tam nedáva nijaký kredit, ale automaticky ti to sťahuje peniaze z karty- to znamená, že si tam len zaregistruješ svoju kartu a mohla by si si cez paypal potom kupovať, až kým by si nevyčerpala kredit na karte..
ja som mala kartu v 16tich, v tatrabanke si môžeš založiť študentský účet, za ktorý budeš mesačne platiť len nejakých 30 centov.... potom si na tú kartu dáš nejaké peniaze, zaregistruješ si ju na paypale a tak môžeš nakupovať (ináč paypal je perfektná vec, keďže to využiješ skoro na každej zahraničnej stránke, hlavne ebay, odkiaľ na slovensku veľa ľudí nenakupuje, takže sa nemusíš báť, že v tom istom tričku bude na ďalší deň pobehovať každá druhá holka v meste )
paypal mam od 16tich, momentalne moc nevyuzivam ale hlavne kvoli eBay.co.uk
sice obcas sa stava, ze stahuju peniaze za nezmysly a clovek sa musi hadat, ale da sa to zvladnut mne este nic zbytocne nestiahli ale poznam takych pripadov niekolko...no a ked niekomu zaplatis a neposle tak sa to dlho riesi (pripadne predavas cez eBay ale pochybujem ze to vobec niekto na tejto stranke niekedy skusal)
@klaudiqaaa hej všetko je pravda až na to, že kreditke nemusí byť embosovaná, tiež som si to dlho myslel ale fungovala mi aj neembosovaná, dva týždne dozadu som objednával oblečenie z Hong Kongu a už je doma čiže by to malo ísť v pohode aj s takouto...
@husky zase si múdry? práveže nie všetky VISA karty fungujú aj cez paypal a mne rozhodne netreba vysvetľovať rozdiel A nie je to len VISA, ale napr aj Mastercard... A keď netreba embosovanú kartu, prečo ti VŠADE keď si dáš do googlu vypíše, že musí byť karta embosovaná?:p
@klaudiqaaa zalezi na podmienkach paypalu. a niekde sa da platit aj kartou iba. tiez zalezi, aka banka ju vydala slovenske banky nemaju taku doveru ako napriklad anglicke, ktorym uznava aj Solo a podobne regionalne nezmysly (formaty kariet platobnych)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
(za https: je medzera aby to nerozbíjalo link)
A inak prniaze posielaš do slovenskej banky a nie do zahraničia, takže na paypal učte ich budeš mať tak za 2-3 dni a tiež tam niesú dalšie poplatky.
ja som mala kartu v 16tich, v tatrabanke si môžeš založiť študentský účet, za ktorý budeš mesačne platiť len nejakých 30 centov.... potom si na tú kartu dáš nejaké peniaze, zaregistruješ si ju na paypale a tak môžeš nakupovať (ináč paypal je perfektná vec, keďže to využiješ skoro na každej zahraničnej stránke, hlavne ebay, odkiaľ na slovensku veľa ľudí nenakupuje, takže sa nemusíš báť, že v tom istom tričku bude na ďalší deň pobehovať každá druhá holka v meste )
sice obcas sa stava, ze stahuju peniaze za nezmysly a clovek sa musi hadat, ale da sa to zvladnut mne este nic zbytocne nestiahli ale poznam takych pripadov niekolko...no a ked niekomu zaplatis a neposle tak sa to dlho riesi (pripadne predavas cez eBay ale pochybujem ze to vobec niekto na tejto stranke niekedy skusal)