Má niekto skúsenosti s vydaním knihy? Koľko stoja jednotlivé úkony a náklady? Nejaká korektúra, editor a všetky tieto kraviny. Viete niekto, prosím?
Ďakujem
@milka1995 mozem ti povedat tolko ze vydat knihu moze akakolvek s.r.o , ktora ma v predmete podnikania vydavatelsku cinnost a teda to nie je potrebne vobec cez nijake zname vydavatelstvo
Cez známe vydavateľstvo sa to neoplatí. Ak ti aj odpíšu a bude sa im to veeeľmi páčiť, zafinancujú ti možno časť tlače, a potom na to budeš aj tak dlho čakať.
Takže by som si našla niečo alternatívne. A o takej tlači neviem nič.
@hadimistr len pri vydavatelstve je to výhoda, že by tu knihu uviedli do knihkupectiev a spravili by jej aku-takú reklamu... a to hocijaká s.r.o. zrejme nerobí, ci?
@milka1995 naklady sa roznia od tvojich poziadaviek. Grafik, korektura, zalomenie, tlac, viazanie, vydavatel. Grafik ti spravi obalku v roznej kvalite, kvalita stupa spolu s cenou ale dajme tomu 200 €, korektura ide od normostrany, to moze byt tak 5 € za NS, sadzba a zalomenie tiez v stovkach, tlac, tu zalezi aky chces kvalitny papier, staci si pozriet weby tlaciarni a potom vydavatel a distribucia. Ak ides bez vydavatela tak "usetris" lebo mu nemusi ist provizia, usetrit som dal schvalne do uvodzoviek, lebo bezne knihkupectvo od teba nic nekupi (musis mat aspon zivnost) a ak hej, tak mozno tak 5 ks a uvidia ako to pojde. Rataj, ale s tym, ze ak budu tvoju knihu predavat tak za 10 € kupia ju od teba tak za 3 € - 4 €. Teraz si zrataj svoj cas, vsetky naklady a pocet kusov, ktory chces vydat. Asi ti to zato nestoji . Radsej posli text vydavatelom a uvidis. Ale necakaj ziadne velke prachy, teda pokial nebudes urbanikova alebo dan
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Takže by som si našla niečo alternatívne. A o takej tlači neviem nič.
@milka1995 naklady sa roznia od tvojich poziadaviek. Grafik, korektura, zalomenie, tlac, viazanie, vydavatel. Grafik ti spravi obalku v roznej kvalite, kvalita stupa spolu s cenou ale dajme tomu 200 €, korektura ide od normostrany, to moze byt tak 5 € za NS, sadzba a zalomenie tiez v stovkach, tlac, tu zalezi aky chces kvalitny papier, staci si pozriet weby tlaciarni a potom vydavatel a distribucia. Ak ides bez vydavatela tak "usetris" lebo mu nemusi ist provizia, usetrit som dal schvalne do uvodzoviek, lebo bezne knihkupectvo od teba nic nekupi (musis mat aspon zivnost) a ak hej, tak mozno tak 5 ks a uvidia ako to pojde. Rataj, ale s tym, ze ak budu tvoju knihu predavat tak za 10 € kupia ju od teba tak za 3 € - 4 €. Teraz si zrataj svoj cas, vsetky naklady a pocet kusov, ktory chces vydat. Asi ti to zato nestoji . Radsej posli text vydavatelom a uvidis. Ale necakaj ziadne velke prachy, teda pokial nebudes urbanikova alebo dan