Čaute mohol by mi niekto pomôcť ? Keďsa prihlásim na skype cez mobil tak sa tam nwm odhlásiť nikde nevidím ikonku na odhlásenie a strašne ma to štve tiež sa chcem spítať jak by sa dalo vypnúť sinchronizovanie kontaktov lebo tam mám potom milion kontaktov
@sufurky super chod sivna tom vyhonit ze si mi napictal pocet chyb a nezabudni sa pochvalit mamine ty debil nepitam sa ci to je gcramaticky spravne ale na radu
@Sekki Za 1. Zopakuj si gramatiku.
Za 2. Predpokladám, že máš Android, tak odhlásiš sa tak, že stlačíš tlačidlo kontextového menu (väčšinou pravé, pri Samsungoch lavé) a dáš odhlásiť.
3. Synchronizácia sa dá vypnúť v samotných nastaveniach Skype-u, ... alebo v nastaveniach telefónu -> účty -> skype -> odškrtneš synchronizáciu kontaktov ...alebo si ich môžeš skryť v kontaktoch (záleží od výrobcu a jeho OS nadstavby)
Pre všetkých : Nabudúce ak chcete, aby vám niekto pomohol s niečím podobným, tak prosím uveďte aj značku a typ vášho telefónu (alebo iného výrobku).
Nemáme veštiacu guľu, aby sme vedeli o aký typ sa jedná... !!! POCHOPTE TO UŽ NIEKTORÍ ... Ináč sa tu serióznej pomoci nemusíte dočkať
@77hanes77 diki za radu si asi jediny koho napadlo aj poradit nie mu len vypicovat no ja mam telefon orange gova od firmy huawei a v nastaveniach mam len ze konta - skype a tam je napisane moje konto ktore je prihlasene a kedy bola posledna sinchrobizacia nic ine tam nemam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Za 2. Predpokladám, že máš Android, tak odhlásiš sa tak, že stlačíš tlačidlo kontextového menu (väčšinou pravé, pri Samsungoch lavé) a dáš odhlásiť.
3. Synchronizácia sa dá vypnúť v samotných nastaveniach Skype-u, ... alebo v nastaveniach telefónu -> účty -> skype -> odškrtneš synchronizáciu kontaktov ...alebo si ich môžeš skryť v kontaktoch (záleží od výrobcu a jeho OS nadstavby)
Pre všetkých : Nabudúce ak chcete, aby vám niekto pomohol s niečím podobným, tak prosím uveďte aj značku a typ vášho telefónu (alebo iného výrobku).
Nemáme veštiacu guľu, aby sme vedeli o aký typ sa jedná... !!! POCHOPTE TO UŽ NIEKTORÍ ... Ináč sa tu serióznej pomoci nemusíte dočkať
nosí zapravený Peter