Na otcovom notebooku nejde Skype, nainštalu je sa v pohode, ale jednoducho po zadaní hesla sa nechce pripojiť k internetu, pritom internet šlape ako hodinky. Ďakujem za vaše láskavé a neironické rady !
skus inu verziu alebo si skus spravit novy ucet..mne sa stalo ze ked som sa prihlaisl na inom pc kd esom skype nepouzival asi 2roky tam mi ukazalo po prvom prihlaseni vsetko ako bolo pred 2 rokmi ..ked som ho restartol potom ukazoval spravne ..ale to nema nic spolocne s tebou
2. nastavenie portov. mne sa stáva, že keď mám pustený webserver, ktorý pochopiteľne obsadí port 80, tak sa mi skajp nechce pripojiť, lebo ho z nejakého dôvodu používa... teda nechcel, dá sa to prenastaviť niekde v settings. takže je možné že niečo iné čo pristupuje na net (nejaký sťahovač/iný komunikátor/niečo netypické, čo je ale stále pripojené k netu) blokuje oba porty (alebo len jeden z nich, ale iný program zasa ten druhý) ktoré skajp normálne používa (tj port 80 a port 443 tuším... 80tku neprenastavíš, ale môžeš pri tom druhom zaškrtnúť aby vždy používal ten, a prepíš ho na nejaké väčšie číslo, povedzme 5556, to by mohlo zafungovať)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
pozri v ovládacích paneloch firewall, či je tam skype povolený. Nevyskočila tabuľka odblokovať?
i keď neviem prečo by to blokovalo, fakt iba tipujem, snáď niekto poradí dobre
2. nastavenie portov. mne sa stáva, že keď mám pustený webserver, ktorý pochopiteľne obsadí port 80, tak sa mi skajp nechce pripojiť, lebo ho z nejakého dôvodu používa... teda nechcel, dá sa to prenastaviť niekde v settings. takže je možné že niečo iné čo pristupuje na net (nejaký sťahovač/iný komunikátor/niečo netypické, čo je ale stále pripojené k netu) blokuje oba porty (alebo len jeden z nich, ale iný program zasa ten druhý) ktoré skajp normálne používa (tj port 80 a port 443 tuším... 80tku neprenastavíš, ale môžeš pri tom druhom zaškrtnúť aby vždy používal ten, a prepíš ho na nejaké väčšie číslo, povedzme 5556, to by mohlo zafungovať)