Radsej nie lebo nepovedia pravdu a vynechavaju informacie tak, aby vyhovovali tomu, kto ich plati....takze nesledujem neobjektivne spravodajstvo....radsej si veci sama nastudujem
a načo ? všetko potrebne sa ku mne dostane cez net, takmer nič ,,veľké,, čo sa deje na slovensku a v zahraničí mi neuniká a už len to mi chyba ku šťastiu aby som sedel pred tv a počuval tie kktiny odnich skreslené, upravené a navyše aj s pridaním nezmyslov dalších v podobe dokrútok pani anny z malaciek ktorej cigáň ukradol psa a prevalil plot ...to ma fakt nezaujíma ...
alebo že ferkovi v dolných našticiach nejde ráno od zákruty o 6:30 bus do školy tak musí ísť hodinu pešo ... by mi muselo dobre vyhrávať toto pozerať ..
najviac ma baví ako občas mama zahlási z obývačky ,, veď v tých správach nedávajú nikdy nič pozitívne, stále iba zlé veci ,,
a sme doma, debilné slovenské televízne médiá, nič iné ani nevedia, nezmysli a negativity
Inak je smutne ak ludi presvedcili jebnute spravy na nete ze tam sa nachadza pravda a v tv nie lebo 90% aj toho co je na nete je loz len dnes ludia uz veria ze tv je vymyvac mozgov (co aj je) a net je spasitel nech uz ide o akukolvek stranku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Asi tolko k tomu.
Sledujem spravodajstvo na nete prevažne zahraničné....
alebo že ferkovi v dolných našticiach nejde ráno od zákruty o 6:30 bus do školy tak musí ísť hodinu pešo ... by mi muselo dobre vyhrávať toto pozerať ..
najviac ma baví ako občas mama zahlási z obývačky ,, veď v tých správach nedávajú nikdy nič pozitívne, stále iba zlé veci ,,
a sme doma, debilné slovenské televízne médiá, nič iné ani nevedia, nezmysli a negativity
Veselé zvieratká si pozriem na YT a na vraždy si zahrám GTA.
Spravy mam z netu.