...nestalo sa ti ,že ideš z babou len tak pre radosť duše sa pozrieš na pekné dievča aj ked by si ju nechcel len tak ... ,sak máš predsa to najkrajšie na svete
alebo ide oproti chalan dobre oblečený niesi teplý ale sa pozrieš len tak pre inšpiráciu čo by si na sebe mohol ešte zlepšiť...
Ja mám rada slnečnice a tiež mi najväčšiu radosť spraví, keď vidím slnko. Som ako slnečnica, ale podľa tej definície, čo si vytvorila ty, by som sa za slnečnicu necharakterizovala
Zbožňujem slnko, som slnečné dieťa. Nie som však nejaký flegmatik, ktorý sa len pozerá a nič nerobí :p
kamoska zavisla na tomto type kvetov.. asi jej pojdem nejaku kupit a inak ak je niekto pasivny, tak nech sa mi aspon nepletie pod nohy, nezavadzia a necumi na mna jak tela na nove vrata
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
alebo ide oproti chalan dobre oblečený niesi teplý ale sa pozrieš len tak pre inšpiráciu čo by si na sebe mohol ešte zlepšiť...
Zbožňujem slnko, som slnečné dieťa. Nie som však nejaký flegmatik, ktorý sa len pozerá a nič nerobí :p
a nemyslím ,že sú flegmatici...
» budosaferjed.uw.hu/...
18. ...tak ty musíš poznať asi dosť slnečníc
...sak ich nechaj rásť ved potrebujú len trocha slnka