aj tak aj tak, nekedy som rpisiel s predpisanym slhom a pohoda, inakedy som sloh schovaval pod lavicou a opisoval to, jedine ze nam na hodine vybrala temu tak potom som pisal na hodine z gebule lebo mam low mobil bez wifiny
určite, aby si si ho doma stiahla z netu a v škole napísala
Jasné že v škole dostaneš tému a za dve hodiny to napíšeš a odovzdáš čistopis. Dokonca ani mobily nemôžme mať pri sebe
nie som na gympli, ale ani u nás sa slohy nepíšu doma, to čo je za blbosť? normálne sa na hodine dozvieme tému, píšeme nečistopis a následne prepíšeme (myslela som, že to tak je všade... )
Hned z hlavy sme museli,aby videla,ze to neopisujeme z netu ci co. A aby sme si vedeli predstavit,ako je to na maturach ci co. @warble
Mozno sa pyta,lebo sa im ucitelka vyhrazala,ze na takom gympli budu musiet z hlavy na hodine pisat a nie doma.
v škole,na dvojhodinovke dostaneme tri témy a máme na to dve hodiny,aby sme to napísali. a aby sme potom nemali čas doma si to premyslieť.
a na angline a nemčine píšeme tak,že máme na to jednu hodinu,na ktorej dostaneme jednu tému a teda máš 45 minút na to,aby si napísala čistopis a mala odovzdaný seriózny sloh ,ale je to v pohode,na slovine mám strašný problém vymyslieť niečo zmysluplné
ako kedy, pri niektorých slohoch nemôžeme (ofc aj tak sa nájdu takí, čo si to doma napíšu), ale keď sme naposedy písali sloh tak nám učiteľka dovolila si prepísať text, ktorý sme už všetci mali pripravený z predchádzajúcej hodiny
ja vôbec nechápem načo je dobré si pripraviť sloh doma, len ti to zaberie voľný čas a potom sa budeš na hodine nudiť a čumieť do blba??
Lenže ja mam zo slohmi najväcsi problem, vsetko mi ide len napisat jeden sloh tak to nie. Na zakladke piseme tak ze nam zada temu doma si to mozme napisat a na hodine to vymyslame zas ale ja si to vzdy doma premyslilm cize to mi nejak ide ale cisto z hlavy :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Jasné že v škole dostaneš tému a za dve hodiny to napíšeš a odovzdáš čistopis. Dokonca ani mobily nemôžme mať pri sebe
@warble
Mozno sa pyta,lebo sa im ucitelka vyhrazala,ze na takom gympli budu musiet z hlavy na hodine pisat a nie doma.
a na angline a nemčine píšeme tak,že máme na to jednu hodinu,na ktorej dostaneme jednu tému a teda máš 45 minút na to,aby si napísala čistopis a mala odovzdaný seriózny sloh ,ale je to v pohode,na slovine mám strašný problém vymyslieť niečo zmysluplné
ja vôbec nechápem načo je dobré si pripraviť sloh doma, len ti to zaberie voľný čas a potom sa budeš na hodine nudiť a čumieť do blba??