Tak stane sa mi že spravím nejakú hrúbku...väčšinou ale vtedy keď rýchlo píšem a myslím ešte rýchlejšie ale sústavne chyby...to už asi o niečom vypovedá
Ja som tiež niekedy nevedel poriadne gramatiku, ani ma netrápila. Ale kedže blogujem, tak som si ju potreboval napraviť. Podarilo sa mi si ju zlepšiť, keď som spravil appku Diktáty na Android.
Ak by niekto si chcel zahrať - » play.google.com/store/apps/deta...
všímam si len tie veľmi velké hrúbky ako ked niekto napíše abi a zvyeratko a tak....ináč prižmurujem oči lebo na nete každý rýchlo rýchlo píše , nerozmýšla pri tom ani niekedy (ani ja väčšinou)
Pravdou je to, že obsah je nepochybne dôležitejší, než forma. No často to býva tak, že tieto dve veci vzájomne korelujú a keď stojí za hovno forma, tak obsah ju kvalitou len kopíruje.
@8
osobne gramatiku neberiem ako niečo čo musi vedieť každy. Niekto sa to nedokáže nauciť, proste nie a niekomu to je len ukradnuté. Každy človek je iný a sudit niekoho za to ze niečo nevie za to ze ty to ovladaš?
Kazdy nemoze vedieť všetko. Ryba tiez nikdy nevyhrá pri sutazi na lezenie na strom, teda ona to nikdy ani nedokáže, to znamená ze ked si niekto robi mienku a charakter len podla gramatiky, tak ten by sa mal nad sebou zamyslieť.
Priklad: ludia co vedia skor matematiku a podobne predmety vacsinou maju problem s jazykmi a gramatikou. A opačne to plati tak isto.
tak to sa ti podarilo k takejto teme ze si nedal moznosti no a ked niekto pise asi takto "ahoi ako sa maz" "muoj brad je polycaid" a tak no tak to je jasne ze ten clovek je deges ale tak ja tiez neviem vzdy ake y/i kde ma byt alebo podobne a pisem po svojom miesam zahoractinu a tak no a malokedy pouzivam diakritiku takze to co robim ja mi nevadi ani na ostatnych
Nenávidím keď niekto niekoho hejtuje kvôli gramatike... Takýto ľudia čo to robia, si podľa mňa chcú len dokázať že sú lepši ako tí ktorí tu gramatiku nevedia. To že niekto neovláda gramatiku ešte neznamená že je hlupák. Môže mať napríklad dysgrafiu ako aj ja A takýto ľudia za to naozaj nemôžu...
Nepochopim to. Proste mi to pride kurva nefer, ja normalne pisem ako clovek a on si tam da vsetky i/y uplne naopak, z/s nevie, robi grcky ako zos namiesto zo a podobne. Ja hovorim spisovne, moze mi rozumiet kazdy a on so mnou zaobchadza akoby vsetci boli z jeho valala ta nech ide do pice.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Podľa toho aké. Dakedy keď fakt píše niekto jak jebnuty tak ma to už štve ale take menšie chyby mi nevadia aj ja niekedy napíšem niečo zle.
Ak by niekto si chcel zahrať - » play.google.com/store/apps/deta...
Keď niekoho poznám, a poznám jeho prednosti, ktoré by to vyvažovali, tak mi to v zásade nevadí
+ by som pridal ze zakladnu gramatiku by mali vediet vsetci... vzor pekny.. a pod.
osobne gramatiku neberiem ako niečo čo musi vedieť každy. Niekto sa to nedokáže nauciť, proste nie a niekomu to je len ukradnuté. Každy človek je iný a sudit niekoho za to ze niečo nevie za to ze ty to ovladaš?
Kazdy nemoze vedieť všetko. Ryba tiez nikdy nevyhrá pri sutazi na lezenie na strom, teda ona to nikdy ani nedokáže, to znamená ze ked si niekto robi mienku a charakter len podla gramatiky, tak ten by sa mal nad sebou zamyslieť.
Priklad: ludia co vedia skor matematiku a podobne predmety vacsinou maju problem s jazykmi a gramatikou. A opačne to plati tak isto.
pri niekom to prihliadam, pri iných si to spájam s osobou samotnou a odôvodňujem to ich všeobecnou neznalosťou/nerozumnosťou