Caute, neviete o nejakej banke na slovensku kde maju aspon trochu vzdelany personal? Ja uz som z mojej CSOB zufaly. Dnes teta nevedela ani co je to embosovana karta. Vzdy ked pridem a nieco potrebujem, tak nikto nic nevie, 2 pracovnici riesia jedneho
prosím ťa, ja som bola v CSOB nech mi daju vypis čo som potrebovala do školy, zobrala odo mňa 30euro a na druhý deň mi ten výpis prišiel emailom, ver, že aj ja nenávidím čsob
Podľa toho čo potrebuješ, mne bohato stačí zatiaľ kombinácia zuno/mbank (obe zadarmo, ale každá je výhodnejšia v niečom inom). Pokiaľ nepotrebujem často vyberať hotovosť väčšiu ako 6000 tak mi to stačí
Ja som bol vo VUB nastaviť trvalý príkaz, ten nastavila, len niekomu inému ako som sa dnes dozvedel. Dostal som potvrdenie, no na cudzie meno. Zle meno, zle číslo účtu, úplne všetko. Pani bude mať problem, pretože niekomu tam bude svietiť nastavený trvali príkaz. Smiešne je, že aj ten starý nastavila zle, ja som chcel, aby peniaze z účtu odhádzali 20, no ona nastavila 13 a trvali príkaz nastavila na nekonečno, zatiaľ, čo ja mám presne dane, ako dlho chcem mať ten trvali príkaz/ inkaso nastavený. Dnes si ma do opateri vzala vedúca banky, ospravedlnila sa mi, urobila mi kávičku a urobila to, čo som povodne už chcel mať dávno hotové.
@rici135 Tak ja som to povedala aj Ale ona sa nenechala odradiť, vymýšľala argumenty rôzne, a aj ked som jej vysvetľovala že IB som akurát ráno používala, tak zo mňa robila hlúpu.
oni tam na prepážke ,,hypotéka" ani nevedia čo je to vinkulácia, účtujú pri úveroch poplatky, ktoré by nemali, a iné prúsery. niekedy žasnem, akí ľudia tam sedia. asi naozaj hocikto už môže.
@method bez ohľadu na to aké majú platy musia ovládať základné veci. vysrať sa na to, keď ti dovrže sporiaci účet. ale keď domrdajú človeku hypo, tak to je silná káva. nemá tam čo sedieť taký trtko.
@sabnacke tiez je fajn, ked za 7 pracovnych dni idem do USA, stratil som kartu a 13 prac dni na to jebali, a teraz si nemozem booknut byvanie... a ani neviem, ci sa dockam visa karty, kym pojdem prec... bez visa karty si tam ani neskrtnem.. budem tam bezdomovec... alebo tam nepojdem a prachy za premrhane letenky budem vymahat od banky...
@patrixo jebali v zmysle vôbec to neriešili? tak už len cez niekoho iného zabookovať alebo neviem .. ak na to kašľali, treba nabehnúť na pobočku, napísať aspoň sťažnosť alebo čo. džízs. daj vedieť ako to dopadlo potom, ma to fest zaujíma.
@sabnacke vraj nie je mozne zabookovat na niekoho a platit inym sposobom.. Este zistim ake su moznosti. No v banke som telefonicky zablokoval kartu a zaroven poziadal o vydanie novej. Nova neprisla. Zavolal som potom znova a vraj nemaju evidovanu platbu... Netusim jak to vyriesim
tak by som im inak za toto podvíhala mandle ja som stratila kartu asi 3 roky dozadu a tiež mi stratili žiadosť vo vubke. a minule som rušila vkladnú knižku v slsp a som musela JA vysvetľovať žene, ako funguje umorovacie konanie, a koľko je max. poplatok. a ma presviedčala, že to sa bez knižky nedá zrušiť, JA som jej musela hovoriť postup (v živote som nerobila v banke), potom mi povedala, že to musia schváliť v BA a potom mi zadrela že to len v hotovosti si môžem vybrať. hádala som sa s ňou asi 3 týždne, prehadzovali si ma od stolíka k stolíku, potom stratili papiere, potom mi dali papiere bez dátumu,a keď sme mali dohodnuté stretnutie, vybavovala klientov, ktorí prišli len tak, čakala som hodinu a pol. na to aby mi povedala, že sa to nijak nepohlo. no strašný bordel som tam narobila, aj som sa hanbila kus. treba im vysvetliť, od čoho tam s, lebo sa tvária ako keby robili investičné portfolio pre privátnych klientov v j&t a pritom len šuchaju nožičkami za počítačmi...
Tiez som mala v csob stastie na mantakov... Preto uz mam zuno. A ked sa chcem nieco opytat, napisem majla a maju dost casu si poguglit a pozistovat uspokojivu odpoved
Tak ale vazne, tak banalne info o kartach uz pati k vseobecnemu rozhladu...
@patrixo urcite je v nejakej banke moznost nechat si vydat kartu na pockanie... byvaju take predvyrobene, ze k nej nasledne priradia klienta a jeho udaje..... aspon teda rakuska raifka tak ma tak skus tatrabanku alebo neviem ci je raifka na svk teda aj ako raiffaisen bank
@patrixo myslim, ze pokial chcu mat kartu dispozicii, aby ti z nej v pripade potreby stiahli prachy, dolezitejsi je tam balance ako meno a btw netreba ti skor kreditku nez debetku?
@sabnacke no dopadá to tak, ze som zistil ze ten hotel v usa akceptuje len kreditne karty, tak som si zacal vybavovat okrem debetnej aj kreditnu kartu. V mbank! A som bol prekvapeny vysokou urovnou tej pobocky/kiosku. Teta sa fakt vyznala, urgovala priebeh schvalovania, este mi aj volala, aby ma informovala o stave spracovania dala mi vizitku v pripade ze by som hocico potreboval, ze jej mam volat takto si to predstavujem len..teraz este medzinarodny vodicak musim vybavovat aaargh do ritky aj s americanmi.. Ti si idu svoje a neberu ohlad na europanov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Uz som nasrany pisem bludy
Tiez som mala v csob stastie na mantakov... Preto uz mam zuno. A ked sa chcem nieco opytat, napisem majla a maju dost casu si poguglit a pozistovat uspokojivu odpoved
Tak ale vazne, tak banalne info o kartach uz pati k vseobecnemu rozhladu...
@method prečo fail
@Myscha má pravdu, nehreším, ale teraz musím, dpc a toto je čo
» www.ebankomaty.sk/sluzba/vklad-ho...