určite tu bude veľa ľudí kt. obľubujú smoothie takže určite máte aj nejaké osvedčené viete mi nejaké poradiť? Mám teraz problémy so zubami takže sa mi veľmi nedá hrýzť a toto mi príde ako náhrada a ak by mi to vyhovovalo určite to zapojím i do desiaty
1/4 hlavičky zázvoru, 1 kiwi, 1 jabĺčko, nožička mrkvy na dozdobenie a bobuľa čučoriedky na zjemnenie.. a potom keby náhodou, tak to odfoť aby som videl, či to dobre vyzerá ...
pre mňa sú jemňásky stále vo veľkej miere vec imrpovizácie, takže neviem, čo také by som Ti poradil robením podľa receptu by sa z toho stratil práve aspekt, kvôli ktorému to robím, ale tak v zásade, prezretými banánmi alebo iným ovocím v kombinácii s tmavou listovou zeleninou nič nepokazíš (ak nemáš mimoriadne šmejdový a pokaziteľný mixér, samozrejme).
a aj keď je to smoothie, osvedčilo sa mi hrýzť aj do tej ščávy/jemňáska, pretože trávenie začína už v ústnej dutine
ja zvyknem robiť:
- 1 banán, 2 kiwi, 1 jablko, 1 hruška....
alebo
- šťava z dvoch pomarančov, 2 kiwi, 1 jablko,1 hruška...
poprípade tie prvé dve ovocia nejako inak obmeniť (jahody, čučoriedky, maliny, broskyňa...) ale jablko a hrušku dávam vždy lebo to je také menej výrazné ovocie ale vďaka tomu je toto smoothie vždy viac
Má niekto skúsenosti s mixérmi na smoothie tu som našla také jediné schopné porovnanie » smoothie-recepty.sk/najlepsie-smoot...
Má niekto G21 alebo iný ? z trochu lepších mixérov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
pre mňa sú jemňásky stále vo veľkej miere vec imrpovizácie, takže neviem, čo také by som Ti poradil robením podľa receptu by sa z toho stratil práve aspekt, kvôli ktorému to robím, ale tak v zásade, prezretými banánmi alebo iným ovocím v kombinácii s tmavou listovou zeleninou nič nepokazíš (ak nemáš mimoriadne šmejdový a pokaziteľný mixér, samozrejme).
a aj keď je to smoothie, osvedčilo sa mi hrýzť aj do tej ščávy/jemňáska, pretože trávenie začína už v ústnej dutine
» www.thisrawsomeveganlife.com/p/recipes.html#...
aj iné recepty, tá osoba má naozaj skvelú cestu i prezentáciu .)
- 1 banán, 2 kiwi, 1 jablko, 1 hruška....
alebo
- šťava z dvoch pomarančov, 2 kiwi, 1 jablko,1 hruška...
poprípade tie prvé dve ovocia nejako inak obmeniť (jahody, čučoriedky, maliny, broskyňa...) ale jablko a hrušku dávam vždy lebo to je také menej výrazné ovocie ale vďaka tomu je toto smoothie vždy viac
Má niekto G21 alebo iný ? z trochu lepších mixérov