v prvom rade prepac za chyby v mojom texte - gramaticke
v druhom rade.. neslo mi o to urazit ta, len mi to prislo cele zaujimavo napisane.
a v tretom.. kazdy sme nejaky a mame nejaky zapach.. akurat my mladsi mame "lepsie" fungujuce telo, z prirodneho hladiska sa snazime zaujat druhe pohlavie a tym "smradom" by to slo len tazko..
stari ludia maju svoj vek a telo im dosluhuje, takze ten zapach je predsa len iny a mozno nie prave prijemny..
tak ci onak.. na otazku smrdia stari ludia.. odpovedam "smrdime vsetci"
a liecit sa nejdem.. nie je lekar, ktory by to dokazal..
Smrdia hlavne keď sa dlho varia v hrnci s cibuľou. Neotporúčam mäso zo starých ľudí miešať s koreňovou zelelninou, pretože sú to už aj tak starí chreni, takže im už nič netreba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
1.bola si v autobuse
2. boli tam dedkovia, babky a smrad
>>> bud si dedko, babka alebo ten smrad..
3. pises to na birdzi
>>> nie si dedko ani babka
>> co s tym my teraz? potrebujes umyt?
v prvom rade prepac za chyby v mojom texte - gramaticke
v druhom rade.. neslo mi o to urazit ta, len mi to prislo cele zaujimavo napisane.
a v tretom.. kazdy sme nejaky a mame nejaky zapach.. akurat my mladsi mame "lepsie" fungujuce telo, z prirodneho hladiska sa snazime zaujat druhe pohlavie a tym "smradom" by to slo len tazko..
stari ludia maju svoj vek a telo im dosluhuje, takze ten zapach je predsa len iny a mozno nie prave prijemny..
tak ci onak.. na otazku smrdia stari ludia.. odpovedam "smrdime vsetci"
a liecit sa nejdem.. nie je lekar, ktory by to dokazal..
vlastne je..
@drejka ono je dost smutne, ze sli bez vodica