Snažíte sa popri štúdiu na výške získať aj nejakú prax?
Ponúka vám vaša vysoká škola využitie teoretických vedomostí v praxi? Alebo jednoduchšie, sú nejaké firmy, ktoré aktívne spolupracujú s vašou vysokou školou a poskytujú študentom možnosť u nich pracovať? Ak nie, riešite vôbec niečo také ako získavanie pra
@outoftheblue prax, ktoru mi poskytla skola - normalny predmet, za ktory dostanem aj kredity. Ale nasiel som si aj sam - je to tiez v istom slova zmysle prax, trenujem v rakusku deti uz asi 5rokov..
Praxoval som ako elektrikár už od prvého ročníka SPŠ elektro. Keď som si v druhom ročníku na výške uvedomil že skončím školu a zo svojho odboru budem vedieť málo alebo nič našiel som si prácu ako programátor riadiacich systémov. Po treťom ročníku som prestúpil na kvazi externé štúdium do ČR a pokračujem v práci od septembra vedieť jeden dosť veľký projekt a od nového roka začínam podnikať. Kto tvrdí že sa to nedá to ani neskúsil.
1. Nie, oni majú takú politiku, že kto vie teóriu, vie automaticky všetko, takže sa stačí učiť tony teórie.
2. Možno na niektorých odboroch?
3. Nesnažím, nemám tých 20 hodín týždenne kam vopchať. Plus aj tak neviem, kde by som sa vôbec mala hlásiť alebo na čo som to vlastne kvalifikovaná, okrem rátania matíc. Niečo ako @1 , až na to, že ja som piatačka a mám pocit, že tie pracovné ponuky sa ma netýkajú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Takze vam tu prax poskytla skola alebo ste si ju museli najst sami?
2. Možno na niektorých odboroch?
3. Nesnažím, nemám tých 20 hodín týždenne kam vopchať. Plus aj tak neviem, kde by som sa vôbec mala hlásiť alebo na čo som to vlastne kvalifikovaná, okrem rátania matíc. Niečo ako @1 , až na to, že ja som piatačka a mám pocit, že tie pracovné ponuky sa ma netýkajú.