ahojtee zaujimalo by ma ci sa vam nejaky sen ktory sa vam snival v noci aj splnil a ci nikdy...som pocula ze ak sa ti sniva o niekom kto sa ti paci a tak....tak ze on ta chce..co si myslite??mne osobne sa skor stava opak ako to co sa mi snivalo...hmm pis
snivalo sa mi, ze ma prijali na skolu a na druhy den mi dosiel list, ze ma na nu naozaj prijali akurat ze som uz dopredu na 80% vedel, ze ma zoberu a tiez som tusil, ze by mi to mali poslat v ten den.. cize neslo o nejaky vynimocny jasnovidecky sen
hmm... u mna .. no ako sa to vezme .. mne sa napriklad snivalo ze volam s 1chalanom s netu a ked som s nim volalal po par dnoch po tom sne po 1krat zistila som ze ma taky isty hlas ako vo sne .. a tak podobne..
ale napriklad sa mi istu dobu stavala ze ked som spala a daco sa mi snivalo tak som si sama v tom sne vedela povedat ze boze Misa ved toto je len sen mozes si robit co chces .. a no viete si to predstavit .. bolo to dost huste ked sa mi snivalo o chalanovi kery sa mi lubil a ja som sa nanho vrhla lebo som vedela ze je to len sen ale to bolo daaaavno
Mne sa vždy také pičoviny snívajú stuck_out_tongue:red týždňom sa mi snívalo,že som bola tehotná naraz s matkou stuck_out_tongue:otom dnes som sa ráno zobudila na to,že píšem test z matiky a nič neviem disappointed:to bol asi môj prvý sen so školou,dúfam že aj posledný )a potom sa mi veľakrát snívalo to,čo sa stalo aj potom o pár dní.. to náhody asi neboli..
Alebo teraz často mávam nočné mory
@6 Nenamýšlal si si to náhodou?Lebo veľakrát sa sníva ľudom o tom čo ich trápi,alebo o čom premýšľajú..
Mne sa zvykne splniť to, čo sa mi sníva. Amatérsky sa dokonca venujem vykladaniu snov, ale zatiaľ som len na úrovni samej seba, čiže sen dokážem vyložiť len sebe. Aby som ho mohla vykladať niekomu inému, to by som ho musela naozaj dobre poznať.
@petronellka má pravdu (@9 ). Sny môžu byť podvedomými túžbami a môžu byť tiež tzv. odpadom mysle (o tom, čo nás trápi).
Niekedy majú sny hlbší význam. Napr. sen @skingirl (@5 ) môže znamenať, že sa blíži príchod čohosi nového.
mne sa vacsinou snivaju totalne debiliny,napriklad ze mi povypadavali veci z tasky a ked som ich zbierala tak som zbadala ciernu macku...voloviny takehoto typu sa mi plnia jak na beziacom pase,ale to,ze som stretla pekneho chlapa zatial ani omylom
kks a mne sa minule snivalo ze som sa vydavala,dokonca dva krat...som mala potom este tyzden traumu z toho ..a dneska som videla vo sne len svoju tvar a hlavne oci...a nechapem co to znamena
Kamarátke sa snívalo že umrieme spolu na nejaký zvláštny jed a mladý,tak to teraz len očakávam.(Podobnost s istou Júliou a Rómeom z Verony neúmyselná )a popravde ja sa toho samovražedného rituálu ešte nechcem zúčastniť.
mno na sny vpliva vela veci ci uz kazdodenne starosti, vec na ktoru casto myslime, tuzby a podobne ale co je zaujimeave ze dokazeme podvedome pocas spania vnimat mapriklad pocujete nejaky zvuk tak mate sen kde je ten zvuk do sna sa dokaze preniest aj bolest napriklad vas v noci nieco zaboli tak budete mat sen kde trebarz sa udriete o nieco (vacsinou sa ale prudko dotycny zobudi)
presne take sa mi snivaju...napriklad ze som bola v nejakom dome a niekto zazvonil. Staale zvonil aj ked som uz otvorila dvere...potom som sa zobudila na to ze sa nam pokazil zvoncek na dome a zvonil stale dookola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Takže potom ešte mám šancu u Ali Larter
ale napriklad sa mi istu dobu stavala ze ked som spala a daco sa mi snivalo tak som si sama v tom sne vedela povedat ze boze Misa ved toto je len sen mozes si robit co chces .. a no viete si to predstavit .. bolo to dost huste ked sa mi snivalo o chalanovi kery sa mi lubil a ja som sa nanho vrhla lebo som vedela ze je to len sen ale to bolo daaaavno
Alebo teraz často mávam nočné mory
@6 Nenamýšlal si si to náhodou?Lebo veľakrát sa sníva ľudom o tom čo ich trápi,alebo o čom premýšľajú..
ale to nie je sen...
takže-nie, nestalo sa mi nič čo sa mi predtým snívalo...a ani by som to nechcela:/
@petronellka má pravdu (@9 ). Sny môžu byť podvedomými túžbami a môžu byť tiež tzv. odpadom mysle (o tom, čo nás trápi).
Niekedy majú sny hlbší význam. Napr. sen @skingirl (@5 ) môže znamenať, že sa blíži príchod čohosi nového.