Na internete je plno "fabulous" citátov, že treba mať sny. Lenže mne príde fanatazírovanie o niekom / niečom úplne ubíjajúce, pretože to človek veľmi chce, ale v podstate to nemá. Myslíte si že je to na niečo dobré? Predstavovať si napr blízku budúcnosť.
Vieš čo by som ja dal za to, keby nejaké môžem mať?
Odmalička ma nič nezaujíma, nič nebaví. Nemám na čo myslieť, na čo sa tešiť... niekedy dokonca rozmýšľam, nad čím rozmýšľať.
Takže hej, myslím si že mať nejaké sny, záujmy a ciele je pre šťastie jedinca dosť dôležité.
@miki_snark tak tak, akurat ze ja som kedysi zvykla snivat o veciach a davalo mi to nejaku nadej aj chut cosi robit, odkedy nesnivam je vsetko napicu ovela viac.
nechápem ja mám sny, mám predstavy o budúcnosti a plním si ich
a potom mám nereálne sny, vdaka ktorým mám vždy väčšiu chuť do života, ktoré ma posúvajú vpred aj ked sú nereálne a farbia môj čiernobiely svet
Na jednej strane mi nesnívať príde ako len tak bezcieľne žiť, poflakovať sa, nechať si pretiecť život medzi prstami ... a na druhej síce fantazírovanie môže občas až privodiť pocit blaha, dá sa do toho pekne zamotať, len občas príde pád a zistíme, že sa to nikdy neuskutoční
strasne vela casu stravim predstavovivanim si niecoho,co je nerealne ci uz preto,ze to tak je,alebo lenivostou spojenou so smolou (som smoliar,nejde o to,ze sa lutujem,sice aj to robim,ale ked sa na ten zivot pozriem,som smoliar ),je to pre mna ako film,kniha.a tiez mam obcas chut to nechat a nemat zbytocne tuzby,no nevydrzim dlho. niekedy je ta realita tak prijebana,ze jedine co ma tesi je predstavivost,sny
snivanie ako marketing (hlavne fraza "plnit si sny" )je podlammna propagovane vylucne len kvoli motivacii, aby ludia uspokojovali a snazili sa uspokojovat svoje potreby...
nechcem tvrdit ze je to vylucne propagovane kvoli spolocnosti ako dnes vyzera pretoze na stastnom zivote nevidim nic zle, uspokojovanie svojich potrieb a planov je zakladny kamen stastneho zivota (alebo nie?)
to moje snivanie mi nikdy nic dobre neprinieslo, parkrat sa mi stalo, ze som bola taka zasnivana, ze som si nevsimla, ze ide auto alebo aj v skole (ci uz normalnej alebo v autoskole) som snivala a vobec som sa nesustredila na to, co hovoria
ja som si všimla, že veľakrát mám radšej, keď sa veci stanú v mojich snoch, ako v realite v snoch je to stále farebnejšie a naplňujúcejšie keď sa to aj potom naozaj stane,tak ma to až tak nenadchne.. ja si rada vymýšľam a práve naopak ma to obšťastňuje... a tak ciele si zasa treba dať, veď na čom by som pracovala? a väčšina z nich sa poväčšinou splní... a ak nie, idem ďalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Nejake skutocne any do svojej vlastne buducnosti nie, nie som v skolopovinnom veku uz
A este samozrejme snivam o majestatnom vyhravani hadok s ludmi.
Odmalička ma nič nezaujíma, nič nebaví. Nemám na čo myslieť, na čo sa tešiť... niekedy dokonca rozmýšľam, nad čím rozmýšľať.
Takže hej, myslím si že mať nejaké sny, záujmy a ciele je pre šťastie jedinca dosť dôležité.
a potom mám nereálne sny, vdaka ktorým mám vždy väčšiu chuť do života, ktoré ma posúvajú vpred aj ked sú nereálne a farbia môj čiernobiely svet
nechcem tvrdit ze je to vylucne propagovane kvoli spolocnosti ako dnes vyzera pretoze na stastnom zivote nevidim nic zle, uspokojovanie svojich potrieb a planov je zakladny kamen stastneho zivota (alebo nie?)