pozerala som sci fi film Počiatok - ktorý bol o snoch v snoch...často sa mi stáva, že neviem, či sa mi veci snívajú....budím sa s tým, že neviem, či sa niečo naozaj stalo, alebo je to iba sen....
Hmmm... mne sa nesnívajú skoro žiadne sny. Ale občas sa mi snívalo niečo zo života a to sa potom aj stalo ako nejaké proroctvo alebo spomienky z paralélného života či čo. Sám som sa čudoval keď som sa ocitol v tej situácii v reály a spomenul som si že sa mi to už snívalo.
Ja niekedy viem že snívam, raz sa mi sníval taký sen že som každému hovorila že toto je len sen a že možme robiť hocičo lebo sa aj tak zobudíme tak som v tom sne robila hocijaké blbosti čo by som v skutočnosti neurobila a potom som sa zobudila, zaujímavé nie?
mne sa stalo už asi 4 krát, že som zaspávala, zrazu bolo úplne nemožné sa pohnúť, ale vnímala som všetko a mala som hrozný strach a halucinácie, akoby ma niečo škrtilo a nevedela som dýchať. našla som o tom toto: » en.wikipedia.org/wiki/Sleep_para... "scientists have proposed this condition as an explanation for reports of alien abductions and ghostly encounters" takže to boli mimozemšťania, sakra
@purenarcissism presne prvé čo ma napadlo hipster. Keď som mal 15 tak som o tom čítal knihu, o tom lucidnom snení. a je pravda @8 , že teraz je fakt taký boom s tou luciditou
ja neviem či ma ten pes keď som mala 5 rokov naozaj pohrýzol alebo to bol len sen a to už je doba!!! Ja to nikdy nezistím ale keď my sme vtedy fakt mali psa, ale či bol besný to neviem... rodičia len mlčia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ja som citala tuto: www.facebook.com/sitonaozajty
je to dost pecka...
hej presne takto
to sa uz aj mne stalo...aj ze sa neviem zobudit zo sna