su obrazom nasho podvedomia...tuzob, strachu atd...napriklad ja som cely minuly rok maval problemy s jednym zubom a chodil som kazde dva tyzdne k zubarovi a teraz sa mi pomerne casto sniva ze mi vypadavaju zuby :p
@orfea2 tak, určite - keď sa ti sníva, že ťa žerie žltá priesvitná gumená ryba, asi im netreba dávať význam Ale keď sa mi pred svadbou snívalo o svadbe? Alebo, že sa sťahujem do domu, po ktorom aj s mužom strašne túžime? Je to otázne...
@dsimona ou, kebyže sa moje sny stávajú skutočnosťou, tak som už buď zožratá dákym krížencom ťavy s opicou, alebo vydatá za všetkých pekných chalanov na svete
teraz viem, že to bol Ježiš, ktorý ma vrátil späť na zem, nechcel aby som skončil vo večnom zatratení....
nikdy predtým som ho nepoznal, po tomto "zážitku", presne ako to teraz výdavam aj na joutbe, tak je to, nebo a peklo existuje, ľudia by sa mali spamätať čo robia, nepoznaju svoje poslanie na zemi, nechcú prijať Božie milosrdenstvo do svojích sŕdc ....
neprikladajte im ziadny vyznam, ale vsimnite si napriklad ja ked som chori alebo tak, skoro kazdu noc mam sen, ked niesom NIKDY nemam sen .....proste mozog je asi trosku viac zatazeny a tak je potom nejaky ten sen
Vždy ked sa mi niečo sníva, tak viem o tom že to neni skutočnosť, ale aj tak to prežívam jak hovado. Väčšinou si presne pametam sny, a celkom sa nad nimi zamýšlam, zaujíma ma táto téma.
Aj vám sa stava to, že snívate, a pritom viete že sa vám to sníva? Sú všelijaké špekulácie spojené so snami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a žiadne vykladačky budúcnosti
Freud o tom napísal 500 stranovú knihu.. Každý sen sa dá vyložiť úplne presne. A pri niektorých súvislostiach by ste sa veľmi čudovali..
vďaka nemu som sa obrátil a našiel Boha........filip
veru tak, 3 dni.......filip
a niekedy možno Boží hlas...
bolo to v spojitosti s príhodou so srdcom ........filip
teraz viem, že to bol Ježiš, ktorý ma vrátil späť na zem, nechcel aby som skončil vo večnom zatratení....
nikdy predtým som ho nepoznal, po tomto "zážitku", presne ako to teraz výdavam aj na joutbe, tak je to, nebo a peklo existuje, ľudia by sa mali spamätať čo robia, nepoznaju svoje poslanie na zemi, nechcú prijať Božie milosrdenstvo do svojích sŕdc ....
filip
príde aj k tomu brat môj .....filip
Aj vám sa stava to, že snívate, a pritom viete že sa vám to sníva? Sú všelijaké špekulácie spojené so snami