jj raz sa mi snivalo že som bola na koncerte a spevak spieval po anglicky jednu pesničku a ja som si nejako zapamätala text a ráno ked som sa zobudila tak som to dala do guglu a ono mi to vyhodilo normálne jednu pesničku od metallicy. .
V angličtine, dosť často. Prvý sen v angličtine bol práve ten keď som bola u Madonny a ona šla na WC. Akurát jej zazvonil mobil tak som to musela zdvihnúť a povedať volajúcemu - samozrejme po anglicky - že Madonna si odskočila
jejda..a ešte raz taký sen som mala, že som bola na vymennom pobyte v UK a išla som do lekarne kupiť zinok a pamätám, že v tom sne som tam skladala tú vetu, že ako si to vypýtam v angličtine ...mala som z toho stres a ked som sa zobudila, tak som bola z toho taká mimo vytstrašená...
Jj... Raz som v sne stretol jedneho kamarata z netu, on je z Finska a v tom sne sme sa rozpravali po anglicky... Ale to je asi jediny krat, co si spominam.. neviem...
Neviem ti takto z hlavy povedať... ale veľakrát sa mi stalo, že som vo sne rozprávala plynulo anglicky, jak najväčší Angličan Škoda, že to bolo len vo sne
niekedy aj v takom, čo ani nepoznám už aj v francúžtine, španielčine... ja už ani neviem a v poslednom čase dosť v kórejčine, hoci z nej viem možno pár slov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Par krat po nemecky a po madarsky.
a par krat sa mi snivalo aj po madarsky
waw, to sa dá?
ale ja si väčšinou nepamätám o čom boli moje sny, len kto v ňom bol. vlastne väčšinu času ani to.
aj sama so sebou sa rozpravam v hlave po anglicky
A hlavne ked sa nastvem, tak prechadzam do anglictiny ani neviem ako