mne sa snivaju len divne sny, ale taky co ma teraz napada, letela som na dovolenku do Bulharska, vypadla som z lietadla do nejakeho lesa, kde som bola s nejakymi domorodcami alebo co to bolo...no a skoncila som v Prahe a vozila som sa elektrickou
naposledy ze som bola v nejakom divadle s nejakou tanecnou hiphopovou skupinou a mali sme kazdy taky solo freestyle vystup pocas nasho "predstavenia" a ze som vobec nevedela co mam robit a citila som sa strasne zle a nesvoja. No a tak som zacala twerkovat.
a bolo to hrozne HROZNE zle
Ale isto sa mi milion dalsich snivalo len si nespomeniem ale vlastne mi prisiel na mysel jeden taky kde som bola s ludmi v nejakej zvlastnej krajine uväznena v zltej "kocke" a ze sa nam s kamkou podarilo utiect von a dostali sme sa po nejakom chodnicku k nejakemu porastu stromovemu kde sme nasli 3 hlavy Shrekov a potom sa stalo nejake velke BUM a zrazu sme len mali lietadlo a zachranovali ludi z tej kocky a potom sme utekali prec v strasnej panike cez taku zvlastnu rozpravkovo vyzerajucu krajinu
no a este jeden bol taky ze som bola na dakej "chate" a bola tam s nami VERONIKA ZILKOVA (uplne wtf ), ktoru vecer nejaka neznama zla sila odtiahla v spalni niekde medzi satnikove priestory do tmy...no a ze . na druhy den sme boli vystraseni z toho a tak ze ideme von sa prejst a serieme na chatu a zrazu bol s nami ALEKS a ja som uplne citila ako sa mu nepacim (viete taky uplne hnusny pocit som mala neviem ako to opisat, jednoducho ako ked sa vam posmievali niekedy deti v skole a vy ste mali pocit ze ste uplne hovno a tak isiel prec no a ta chata bola u nas v meste uprostred ihriska este k tomu
a este sa mi snivalo ze som bola v nakupnych maniackach a nakupovala som na nejakom stredovekom trhu na dajakom zamockom nadvori a este ich bolo strasne vela a teraz mam uplne taku chvilku ze by ma t bavilo rozpisovat ale asi to nikoho nezaujima a ked to takto tak to vobec nema to caro
boze a este jeden!!! som zila v nejakom velkom domci (take nieco jak tabor pre imigrantov to vyzeralo) a ze okolo bol plot a babka mi strasne zakazovala zan chodit lebo tam ziju Mongoli alebo Rumuni (ktori boli vlastne divosi zijuci v lese za tym plotom a hojdali sa na lianach a tak).a ja som si povedala raz ze yolo a isla som no a prosto tam zili mackovite selmy o velkosti mojho prsta, tak som nakoniec robila vyskum na nejakej vs o tom preco sa zacali zvierata takto zmensovat :/
tak včera som mal sen o tom že som sa stretol s jednym dievčaťom, ona sa z nejakeho dôvodu nasrala a odrezala hlavy dvom ľuďom ktori boli s nami... potom zobrala nadobu do ktorej si odčerpala časť mojej životnej sily z ruky. A potom som mal odniesť tie hlavy v taške niekam ďaleko nech ich nikto nenajde ... bežal som strašne daleko, cez polia cez ploty, normalne ma natačala televizia something like forest gump... a viac si nepamätam
na pointu sa ma nepýtajte ale to dievča sa mi páčilo...
Tak napríklad dneska nad ránom sa mi snívalo že som dohliadal na väzňov v cele smrti a potom som ich musel popraviť dosť svinstvo pri poslednej poprave som sa už musel otočiť chrbtom k nemu a zvyčajne mávam nočné mory, meliem zo spánku atď ..celkom des ale sú aj pokojné noci, teda aspoň dúfam
Mne casto realisticke sny o tom, ze som nezmaturovala. Potom sa zobudim a som zmatena ci som fakt zmaturovala a potom typu napr. ze narodilo sa mi dieta, mala som ho na rukach v perinke a zrazu sa zmenilo na teplomer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a bolo to hrozne HROZNE zle
Ale isto sa mi milion dalsich snivalo len si nespomeniem ale vlastne mi prisiel na mysel jeden taky kde som bola s ludmi v nejakej zvlastnej krajine uväznena v zltej "kocke" a ze sa nam s kamkou podarilo utiect von a dostali sme sa po nejakom chodnicku k nejakemu porastu stromovemu kde sme nasli 3 hlavy Shrekov a potom sa stalo nejake velke BUM a zrazu sme len mali lietadlo a zachranovali ludi z tej kocky a potom sme utekali prec v strasnej panike cez taku zvlastnu rozpravkovo vyzerajucu krajinu
no a este jeden bol taky ze som bola na dakej "chate" a bola tam s nami VERONIKA ZILKOVA (uplne wtf ), ktoru vecer nejaka neznama zla sila odtiahla v spalni niekde medzi satnikove priestory do tmy...no a ze . na druhy den sme boli vystraseni z toho a tak ze ideme von sa prejst a serieme na chatu a zrazu bol s nami ALEKS a ja som uplne citila ako sa mu nepacim (viete taky uplne hnusny pocit som mala neviem ako to opisat, jednoducho ako ked sa vam posmievali niekedy deti v skole a vy ste mali pocit ze ste uplne hovno a tak isiel prec no a ta chata bola u nas v meste uprostred ihriska este k tomu
a este sa mi snivalo ze som bola v nakupnych maniackach a nakupovala som na nejakom stredovekom trhu na dajakom zamockom nadvori a este ich bolo strasne vela a teraz mam uplne taku chvilku ze by ma t bavilo rozpisovat ale asi to nikoho nezaujima a ked to takto tak to vobec nema to caro
a uz koncim
(mala by som prestať pozerávať survivora tesne pred spaním!)
na pointu sa ma nepýtajte ale to dievča sa mi páčilo...