@kerrang Ja som ju predvcerom zacala citat. Je to perfektna kniha a este srandovne je, ze niektore postavy, co sa tam mihnu, su postavy z inych jeho knih.
@mkamka super, no teraz ja aj ťažko si ju môžem prečítať, keď kníhkupectvá sú zavreté ...či je aj elektronicky sformaná netuším, no ja viem že aj keby som večer začal čítať, tak by som zaspal hneď, lebo teraz v čase voľna ryľujem celý dvor jak mukel, aby som zasial trávnik
@mkamka Keby aj, tak by som to nedočítal, lebo by som bol tak večer unavený ako teraz každý deň a nehovoriac o tom, keď príde robota aké to bude.. ...aj pri telke mám tendenciu zaspať ...preto knihy moc nie sú pre mňa ...no a k tej tráve.. ...tak to si zas nepredstavuj, že celý dvor je len tráva a nič iné ...mňa si musíš predstaviť ako záhradkára, lebo pestujem všetko možné aj teda veľmi užitočné rastliny pre hmyz ...už si predpestovávam petúnie, tak na tie sa môžu už včielky celé leto tešiť ...a mám aj pomerne dosť ovocných stromov vysadených, takže jablone, hrušku, marhuľu, broskyňu, čerešňu, višňu u mňa nájdeš, pričom teraz ešte chcem kúpiť slivku ...chcel som v Plantexe, no sa to skomplikovalo koronou, tak zrejme kúpim teraz v pondelok nejaký pekný stromček slivky v Lidli teraz čo bude ...a mám okrem toho aj jahody, ríbezle, egreš, čučoriedky, levandule, takže nedá sa povedať, že by som nemyslel na hmyz ...od minulého roka mám aj hmyzí domček, kde sa im môže dariť a kde si môžu robiť hniezda
Zeleninu nevynímajúc, pestujem si svoje rajčiaky, papriky, uhorky, cekety.., takže sa tomu docela rád venujem a sa zaujímam ...možno raz budem aj v Slovenskom zväze záhradkárov Slovenska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Velky Gatsby
Ale neviem o com to je. Nepocula som o tej knihe ešte. Tak hádam si ju niekedy precitam keď mi už vyšla
som to pozerala a rozčuľovala sa a následne vytesnila z pamäte
Nerozmýšľal si zasiať niečo užitočnejšie pre hmyz?