Ahojte, som prváčka a chcem robiť sočku(pravdepodobne bio), ale neviem si vymyslieť tému. Asi niečo s nervovou sústavou, mozgom a/alebo dedičnými chorobami, ale nemam nič konkrétne. Viete mi niečo poradiť?
Ja by som si vybral homosexualitu u opic moze to byt velmi dobra tema kedze sme sa vyvynilu z opic.Tak ze kde sa to zlomilo ci aj oni su gejovia a lezby chapes
ja som písala o krvných skupinách už veľmi dávno..., ale s mozgom by ma bavilo napr. mužský vs. ženský mozog, niečo o spánku/snoch alebo niečo o vyšších mozgových, resp. hemisferálnych funkciách...ale ja skôr ku psycho inklinujem ...ale ak chceš mozgové choroby, tak kľudne...a o genetike napr. využitie v kriminalistike...
no hlavne si vyber niečo také, aby si k tomu vedela napísať aj vlastný prínos a nepísať len o teorií, SOČka má byť o praktických výstupoch.. (ak sa so ňou chceš teda dostať ďalej ako po školské kolo, ja som bolo na celoslovenskom tak viem o čom hovorím)
neviem si moc predstaviť čo budeš prakticky skúmať na nervovej sústave okrem toho, že z kníh opíšeš teóriu.. to už skôr tie dedičné choroby sú zaujímavejšie, tam môžeš robiť nejaké dotazníky prípadne si nájsť nejakých respondentov s dedičnými chorobami a vyvodiť z toho nejaké závery alebo niečo proste
ani jedno z toho, co si napisala sa neda prakticky skumat (v prvom rocniku na strednej).
a uz je dooost neskoro zacinat so sockou, teda ak to chces este na tento rok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
neviem si moc predstaviť čo budeš prakticky skúmať na nervovej sústave okrem toho, že z kníh opíšeš teóriu.. to už skôr tie dedičné choroby sú zaujímavejšie, tam môžeš robiť nejaké dotazníky prípadne si nájsť nejakých respondentov s dedičnými chorobami a vyvodiť z toho nejaké závery alebo niečo proste
a uz je dooost neskoro zacinat so sockou, teda ak to chces este na tento rok...