Ahojte. Nerobil tu niekto z vás na obchodnej akadémii niečo podobné ako SOČ-ka, len o polovicu kratšie? Potrebovala by som poradiť nejakú dobrú tému, ktorá by išla pekne spracovať. Mne už vážne nič nenapadá
Ak máš na škole niečo ako ročníkovú prácu alebo niečo podobné, môžeš použiť aj to, len to trochu pomeniť. Ale určite sa nájde niečo, čo ťa baví. Ak rada čítaš, urob rozbor knihy, napíš o nejakej kultúre, druhu umenia, športe, práci. Hlavne si ale vyber tému, ktorá ťa skutočne zaujíma, ktorú aj dopíšeš dokonca.
@petuska11111 nemám nič také :/ zabudla som spomenúť, že to má byť ekonomická téma a to fuuu, ekonomika ma nebaví vôbec Preto rozmýšľam nad niečím jednoduchým, čo napíšem a idem ďalej
No, tak to ti asi príliš nepomôžem. Ale keď vravíš, že ťa ekonomika nebaví, tak by si si mohla vybrať napriklad históriu ekonomiky, výmenné obchody alebo niečo podobné. V tejto oblasti sa príliš neorientujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov