Počuli ste už niečo o novom obore Socialna informatika na Masarykovej univerzite v Brne ? Veľmi sa mi páči tento obor pretože je to spojená informatika, základy matiky a sociologia taký mix.. chcem študovať neičo s počitačmi ale nei priamo informatiku a p
mozno uz mam predsudky voci vsetkemu socialnemu... keby to nebolo na masarykovej, tak poviem, ze rozhodne na to kasli... ale na informe urcite nie je estremne tazka matika (nehovorim, ze je to lahke...ale radsej sa riad tym, ze co je tazke, to malo ludi studuje ergo mas malu konkurenciu ) a kdekolvek mas napisane informatika, tak pokial je to seriozne, tak urcite budes mat aj programovanie (ehm, "zavadzanie nejakych programov" by asi zvladol aj nestudovany clovek)...
haha že nie je ťažká matika? chodí mi tam kamarát na aplikovanu informu a to si myslel že tá matika sa bude dať zvládnuť..a on bol fakt genius na matiku a celkovo informu.. a nakoniec chodil domov so slzami v očiach že ledva prešiel.. to ja nie som naozaj dobrá v matike. nemožem si vybrať čisto informu.. tá socialna ma samozrejme matiku ale iba základy a programovanie tiež neni až takéé.. no sak aj tam ide málo ludi tento rok zobrali iba 20 takže tiez budem mať malu konkurenciu..no uvládol by to aj nestudovany clovek lenže vsade v IT firmach musis mat vysokoškolskyy titul v IT: nemože každy len programovať a vymyšlať programy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty