Ahojte dneska som sa zamýšlal že či som hlúpy ked som strasne slabý z matematiky a fyziky a aj chémie.. A aj som vždy bol.. A to sa vždy ucim poriadne len som taký nechápavý alebo čo.. ale jazyky ang a sj a nem mi idu.. som preto hlúpy alebo to od toho
kazdemu ide nieco insie... nemozes byt dobry vo vsetkom, rozhodne nie si hlupy nikto nie je a nestazuj sa mne napriklad vobec nejdu jazyky co ma dost sere lebo teraz je to taka nevyhnutnost nejake vediet ale zato mi ide nieco ine
urcite hlupy nie si, len podla mna ked si napisal, ze sa to vzdy ucis poriadne tak sa to tak poriadne najskor neucis, urcite nad tym nesedis hodiny a vzdavas to skor ako sa to posnazis pochopit, ja si myslim, ze kazdy sa dokaze naucit cokolvek ak velmi chce a snazi sa
@richard2012
Tak predsa len nie som sama!
A určite to od toho nesúvisí..nehovorím to preto, lebo ani mne nejdú. Ale preto, lebo je to proste úplná pravda...pokiaľ skutočne nemáš úplne nasraté v hlave, nikoho netankuje, že ti nejde matika, fyzika, chémia. Stačí, ak z nich vieš fakt len základy, podľa mňa..
Tiez si myslim, ze urcite nie hlupy, uz len tym ze sa nad tym zamyslas si prejavil intelekt. Bavi ta to? ak ano, aj ked ti to nejde, je to mozno len vecou zleho nastavenia sposobu ucenia. A ak ta to nebavi, tak je to sposobene tym ze sa tomu dost nevenujes. Tiez neviem hrat poriadne na gitare pretoze malo trenujem, ale nemam velmi potrebu trenovat. Takze hlavu hore
kazdemu daco ide... ja to mam zas naopak tieto veci matika chemia a pod mi vzdy sli a nemusela som sa ani ucit stacilo logicke premyslanie ale na jazyky som idiot :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
(heh'ha')
proste ti nejdú niektoré veci, a iné zas áno, tak ako každému.
Tak predsa len nie som sama!
A určite to od toho nesúvisí..nehovorím to preto, lebo ani mne nejdú. Ale preto, lebo je to proste úplná pravda...pokiaľ skutočne nemáš úplne nasraté v hlave, nikoho netankuje, že ti nejde matika, fyzika, chémia. Stačí, ak z nich vieš fakt len základy, podľa mňa..
Nie je to o hluposti. Vygugli si si cvicsnia na rozvoj pravej a lavej hemisfery.s