Ahojte, už asi 5 dní ma trápi jeden problém a to taký,že cez noc nenaspím viac než 4 hodiny, obvykle tak 3-4 hodiny a aj to ešte tak o tretej ráno zaspím .Je tu dakto podobný s rovnakým problémom ? Rád by som potom o tom pokecal.
Dakujem
Prečo spíš takto málo? nemáš nejaký stres doma/v práci? Máš vhodné miesto na spánok?
Ja som trpela insomniou viac ako polroka, takže ak by si potreboval nejaké rady alebo tipy, tak mi napíš
A trapi ta to, ze si nevyspaty? Alebo len ze nespis. Zacni hulit, budes spat ako zabity. Co robis cez den? Skus sa riadne unavit, chod vencit psa na 10 hodin... Skus si ist poriadne zaplavat, dobre sa vysaunit.. sauna fest unavy.. Niecoho sa bojis? Velky stres? Mas aj nejake debilne sny? Alebo mas pocit, ze sa nic nesniva? Ja nespim, len ked sa na nieco fest tesim, ze neviem zaspat od nedockavosti...
No obcas spim aaj iba tie 3-4 hodiny niekedy sa podari 6-8 hodin raz za cas aj viac mozno alebo prerusovane ako tuto noc spal som ale 4 hodiny zobudil som sa a ale 3 hodiny som nemohol spat a potom som zas este zaspal
Ja som s tým tiež mával problémy lebo som streamoval dlho do noci a adderall tomu tiež nepomáhal. Potom som si kúpil lepšiu perinu a vankús a spím ako malé dieťa
@gnomeslayer akoze mne by nevadilo ze som malo naspal,len kebyze mi potom z toho na druhy den rychlo nebije srdce to totiz fakt neznasam a znepokujuje ma to.Pokial nenaspim aspon tych 7 hodin tak my zvykne rychlejsie bit srdce.
som tu s podobným problémom. nie je o čom pokecať.
ja to momentálne riešim niekedy alkoholom a obvykle dvojhodinovými youtube videami od ľudí na ktorých hlasy už som zvyknutý tak je mi príjjemné ich počúvať aj keď nevnímam význam a už len ten ich zvuk ma postupne ukolíše do spánku.
nie sú to ideálne riešenia ale pre mňa momentálne v podstate jediné fungujúce.
vraj je to hlavne o zvyku a rutine. treba sa prebojovať prvý mesiac s použitím nejakej rozumnej rutiny a za ten mesiac sa stane zvykom, a si v pohode.
Poslednych 4-5 noci ani za kokot neviem zaspat. Normalne som z toho nesvoj. Inokedy lahnem a chrnim instante, ale teraz ani kkt...
Mozno je to tym, ze um mesiac mulatujem po nehode doma a mozno je to mesiacom? Ked je spln, mam nekludne spanie, ale toto co sa deje teraz je horor
Spim par, doslava dva hodiny. Taha ma spat a taha... ale nezaspim. Ale cez den si schrupnem samozrejme! No a to je naprd, lebo potom zas v noci nespim. Ale taketo nieco mam aj koli praci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Ja som trpela insomniou viac ako polroka, takže ak by si potreboval nejaké rady alebo tipy, tak mi napíš
Paraada. Super spica, konecneeeee! Yeaaas!
Peklo je v hlave.
@gnomeslayer
Srandujem, samozrejme.
ja to momentálne riešim niekedy alkoholom a obvykle dvojhodinovými youtube videami od ľudí na ktorých hlasy už som zvyknutý tak je mi príjjemné ich počúvať aj keď nevnímam význam a už len ten ich zvuk ma postupne ukolíše do spánku.
nie sú to ideálne riešenia ale pre mňa momentálne v podstate jediné fungujúce.
vraj je to hlavne o zvyku a rutine. treba sa prebojovať prvý mesiac s použitím nejakej rozumnej rutiny a za ten mesiac sa stane zvykom, a si v pohode.
teoreticky.
Mozno je to tym, ze um mesiac mulatujem po nehode doma a mozno je to mesiacom? Ked je spln, mam nekludne spanie, ale toto co sa deje teraz je horor