Som príliš náročný keď si chcem nájsť dievča ktoré má okolo 16 rokov ktoré je pekné stará sa o seba, rada športuje, má rada prírodu a podobné veci... a hlavne dievča ktoré nepije (dobre ak je fak adekvátna príležitosť) a nefajčí.... sú to priveľké nároky?
ja mam problem s tym najst opak daka baba co sa nestara o seba, nesportuje, radsej sedi pri telke, ozere sa aspon raz za tyzden a vyfajci aspon pat cigariet denne, viem ze s takou by som si rozumel a bola by sranda
@tom1995cz tomu ver ze take sa tazsie hladaju aj ja chcem taku co chlasta a jebe na vsetko a nikde take niesu sportovat moze kolektivne sporty alebo take co by sme aj dvaja hrali tenis ping-pong aj ja rad sportujem teda sportoval som kym bolo s kym ak taku najdes a nebude sa ti pacit posli mi ju
take su, ale bud su skarede alebo blbe alebo oboje ...alebo sa len pretvaruju, ze su slusniacky
vsetky pekne zeny, ktore som poznal a boli zamerane na sport a pod. mali len taku masku, ze su slusne, pritom v skutocnosti bezali za "gangstermi", lebo chceli chlast, travu, sex, vzrusenie....
Možno žijem v nejakej bubline, ale väčšina dievčat okolo mňa spĺňa tieto požiadavky Ja ani vlastne netuším, odkiaľ má toľko ľudí, že dnes každý pije a fajčí... v mojej triede neviem o jedinom človeku napríklad. Ale áno, rôzne typy ľudí sa schádzajú na rôznych miestach teda aspoń v našom meste to tak funguje, že na každej škole je trebars iná mentalita ľudí... určite to však nie sú nejaké hrozné požiadavky sama chcem chlapca, ktorý je pekný, stará sa o seba, rád športuje a má rád prírodu
Odkial ma každy že dnes každý pije a fajčí? ... No ... môžem povedať že som na výške len krátko a keď nefajčí minimálne tretina študentov fakulty tak fakt nikto. Po meste ideš takisto každý tretí si ťahá z toho zrolovaného papierika. Nechutné, hnusné a úplne dobrovoľné . No a o pití snáď ani netreba začínať, keď nepije minimalne 70% z ludí na škole tak fakt nikto. A na strednej to nebol o príliš menší pomer.
Tiež zrejme priťahujem tých ľudí čo fajčia a pijú Kamošov čo nepijú a nefajčia by sa dalo zrátať na jednej ruke ale čo sa týka dievčat neviem moc posúdiť ale tiež ich vidím pred školou teraz na výške dosť fajčiť . Ale najlepšie je keď ti 18-19 ročný chalan napr. na telesnej povie že nevládze behať po 10 min. kvôli cigaretam tak je to dosť smutné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
nie som
A z kadiaľ pochádzaš?
vsetky pekne zeny, ktore som poznal a boli zamerane na sport a pod. mali len taku masku, ze su slusne, pritom v skutocnosti bezali za "gangstermi", lebo chceli chlast, travu, sex, vzrusenie....
Buď náročný na seba...