vlastna sestra mi povedala a neraz BODAJ BY SI ZDOCHLA DO RANA a ten pohlad v ociach uplne ladovy a zly.A mne sa nic nedari vobec nic kazdy den je otrasny Mohla ma prekliat?
Pocula som ,ze sa da takto slovami prekliat ak ano,co s tym?
povedz sestre nech to odvola, ked nie dobrovolne prinúť ju silou vyhražkami (ked to neurobíš tak ja ...) alebo tvojimi slzami a strachom z druhého rána.
Ak nie tak som rada že som ta spoznala, dufám že sa ti tam bude páčiť...
ja moc s mágiou skusenosti nemám, teda okremtoho že niekedy ráno vyzerám jak bosorka ale teroreticky by to mozno bolo mozne.
ked budes tomu verit, tak si to nakoniec vsugerujes sama a nepotrebujes na to tu tvoju debilnu sestru - by som ju do riti poslala a zabuchla dvere do cela -
lol sak ju odfajci odignoruj nasad usmev najlepsie vsetko dokopy
takto ma nad tebou moc ked vie ze ta takou hovadinou dokaze rozhadzat
ser na to nahod usmev aj ked by si najradsej plakala a uvidis vysledok sa dostavi, treba sa vediet radovat aj z uplnych blbosti a takychto idiotov delet-nut hned na zaciatku
alebo ju pepreklinaj ty !!! sa mozno zlakne krava jedna a da ti pokoj
Ha to je podobne ako uhranutie nie je to nič iné ako že si človek len namýšla že je uhranutý a preto má také stavy...dám ti radu, radšej začni zo sestrou vychádzať aby ti to nehovorila
v laske sa mi nedari,v skole sa mi prestava darit rapidne sa mi zhorsuju znamky a to nieze preto ,ze sa prestavam ucit ,vcera som to posrala v autoskole...nespravila som skusky,zdravie mam v riti ,doma je to hrozne aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie si prekliata To je len "hladanie" znameni... Ako priklad, verim v boha, modlim sa, aby som dostla nieco co viem. Pride skuska, vytiahnem si cosi lahke, skuska za 1 bez problemov. Co spravim? Podakujem bohu, lebo on to zariaddil... Neverim v boha, mal som stastie a diem dalej. Takze toto vsetko si len nahovaras, ziadne prekliatie ani nic. Uz len preto, ze ti niekolkorat povedala, ze by si mala zdochnut. A cuduj sa svete, ty si stale tu a vyskieras sa Kliidek, zajtrajsok bude OK
chavez boh pomaha kazdemu len niektori jedinci mu aj slusne podakuju :' a co sa tyka tohoto nuz je to len o psychike ked ma clovek pozitivne myslenie stastie si na neho sadne ...
Typek: A ako potom vysvetlíš, kedˇ sa ti nedarí? Neunúvaj sa, ja už poznám odpovedˇ: Kedˇ sa mi nedarí, ja som na vine, lebo som hriešny a slabý človek. Ale keď sa mi darí, hurá, oslavujem za to boha...
To ani nemyslis vazne?!?!?! Chod sa preventivne obesit, keby sa osud nahodou neponahlal so splnenim prekliatia... Smial by som sa keby to nebolo na zaplakanie...
neries to..nie je to tym....a ked tak na teba zapicovala preco si jej nenajebala na papulu...sice ja by som uz bol asi mrtvy keby mne mali seci za taketo picoviny jebat po papuli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ak nie tak som rada že som ta spoznala, dufám že sa ti tam bude páčiť...
ja moc s mágiou skusenosti nemám, teda okremtoho že niekedy ráno vyzerám jak bosorka ale teroreticky by to mozno bolo mozne.
Ale prakticky sa mi to zdá dosť nezmyslelné.
lol sak ju odfajci odignoruj nasad usmev najlepsie vsetko dokopy
takto ma nad tebou moc ked vie ze ta takou hovadinou dokaze rozhadzat
ser na to nahod usmev aj ked by si najradsej plakala a uvidis vysledok sa dostavi, treba sa vediet radovat aj z uplnych blbosti a takychto idiotov delet-nut hned na zaciatku
alebo ju pepreklinaj ty !!! sa mozno zlakne krava jedna a da ti pokoj
hlavne nestracaj usmev
drzim palec !
Jak moze segre zelat smrt, asi je to daky nedodrbek nedorobeny, hotovy anancefalon skutocne... lebo len idiot vypusti z huby taku vec ze "zdochni" ?!
neobranuj sestru, a co ked ma 11 ? to sa musi chovat ako jeb.nuta ??? snad su akesi hranice, nie ??
dalsia vec, kazdy clovek ma v zivote rok kedy sa sere vsetko coho sa dotkne
priklad ja :
- rozisla som sa z priatelom po 3 rocnom vztahu, podviedli sme sa navzajom chore, ja som to vyhodenie z kopytka vazne nebrala, ale on ano ...
- o par mesiacov mi kon zlomil nohu
- o dalsich par mesiacov mi auto zrazilo psa
- a na pol roku mi na krasnom vyvsecku, same 1 svietila pojebabrana 3 z nemciny lebo nemcinarka ma mala rada
- navyse dalsi vztah co som zacala bol najhorsi v mojom zivote fuj fuj
no a sere sa to doteraz akurat ja som zmenila taktiku, uz to ignorujem a tesim sa zo vstkeho mozneho
mne sa zivot dr.bka beznadejne stale joooj xy problemov teraz riesim a omnoho vaznejsich ako jedenastku v puberte boze keby si vedela.....
nuz ale zivot ide dalej, musis sa naucit smiat a tu drblinu poslat do riti nach mas pokoj aspon doma
odporucam navrat v case do 16. storocia tam to dotiahnes daleko
popripade chod studovat teologiu alebo a to sem radsej nenapisem lebo by si sa urazil
vsetci sme hriesnici a predsa vsetci neskoncime v pekle
neexistuje clovek co by nezhresil
ale kdeze cele je to iba vyplod mojho sarkastickeho JA
keby pejorativnost kvitla tak samucky pucik