ja som predvčerom chytila otázku že či je slovo PRETOŽE spisovné. a vlastne ani doteraz neviem. lebo som ho pouzila viackrat v prezentacii.. a neviem skratka, ale vsak asi je
@schizoofrenik áno mne sa to stáva strašne často. POviem si zrazu : čo som to povedala? ale ak si ozaj schizofrenik tak to môže byť tým Lebo aj ja som.
Minule vravím : Matúš?
On : prosím?
Ja som ostala celá vyhúkaná zrazu, lebo som zabudla,, alebo ako to opísať. že on sa tak vola. Je to proste, neopísatelný pocit
Nestáva sa mi to ani tak v súvislosti so slovami, ako syntaxou..Zvyknem si spomenúť aj na vetu povedanú pred troma týždňami a špárať sa v tom, ako ukrutne divne znela, a aká zmena slovosledu to mohla napraviť.
stáva, pravidelne, z rôznymi slovami, ale ja by som ten pocit popísal skôr že mi príde hrozne cudzie/divné, a musím si ho opakovať stále dokola (aspoň v hlave), a divím sa čím to je, a snažím sa na to buď prísť, alebo dosiahnuť, aby mi zasa začalo znieť normálne. obvykle sa to podarí keď na to prestanem myslieť
Keby si si každé slovo o ktorom si myslíš že je tvojím výtvorom,vygooglil,zistil by si že sú to bežné slová,ktoré ty síce nepoužívaš a preto sa ti zdajú čudné.
Az ked nad tym slovom zacnem podrobnejsie uvazovat . Ale skor sa mi obcas stava, ze som cely svoj zivot v tom, ze nejake slovo pouzivam spravne a potom sa dozviem, ze som to cele skomolila . To su tie trapne situacie.
@mcvpn tak bud si cital tak malo, ze ta to nemohlo v tejto oblasti obohatit oproti tomu, ako si bol obohateny vdaka ostatnym vplyvom (skola, tv, bezna komunikacia), alebo si cital dost a obohatilo ta to a nie si si toho vedomy, alebo si cital dost a nejakou nahodou ti to nepomohlo, alebo potom este ta moznost, co spominas
kokotný nie si, teda možno si ale s tým to nemá nič spoločné, zrejme masturbuješ častejšie ako je potreba a si si vyhonil mozog... Tento pocit je napr. aj Deja Vu kedy sa ti istá udalosť, vec, cicina zdá že si to už prežil...tak toto je opak toho, istý blok v tvojom prechlastanom mozgu...a je to normálne...len pohoda
ja zasa neviem či existuje hyperaktívna tabula ako je taka tabula čo mame v jazykovke ale to prave neviem či je hypeeraktívna....lebo ked sa človek nad tym zamysli tak je to smiešne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
vidíš to ma nenapadlo
Nespraví niekto pre mňa anketu?
chcem aspon vediet co hovorim
Minule vravím : Matúš?
On : prosím?
Ja som ostala celá vyhúkaná zrazu, lebo som zabudla,, alebo ako to opísať. že on sa tak vola. Je to proste, neopísatelný pocit
Stáva sa
@pubertslatinocelny možno som vadný,,ale myslím,že na to koľko som čítal, sa mi nezlepšila nejako slovná zásoba, ani schopnosti s tým spojené
srandoval som niekedy?
@lawey a nieje to náhodou interaktívna tabuľa?
hyperaktívny som ja keď som dofúkaný xD
Mne niekedy prídu nezmyselné celé vety. Hlavne večer.