Nech sa tu opýtas na akykolvek blog vela ludi uz len z recesie napise ze nemas pokracovat takze na tvojom mieste by som sa skor rozhodol podla toho ci ta to bavi alebo nie.
To teraz každý bude zakladať ankety o tom, či má pokračovať v blogoch na pokračovanie?
Ja píšem tiež, síce pôvodne to na pokračovanie byť nemalo, ale nakoľko je to dlhé, tak pridávam po častiach, mám tak dvoch troch skalných čitateľov a nikdy som nemala nutkanie to kvôli tomu zabaliť. Skôr sa snažím nahnať si nejakých čitateľov, ale nie tak okato, ako že zlaožím o tom diskusiu
@rainorchid nie, mne to nevadí, len sa mi zdá, že ankety podobného typu sa tu akosi začínajú zmáhať (a možno sa mi to len zdá tým, že dnes je toto už druhá
Každopádne si myslím, že menej okatý spôsob je "otravovať" ľudí, čo máš v priateľoch tak, že občas v stave a TSke spomenieš niečo ohľadom procesu písania
(Samozrejme, aj takto to ide, ale tu je väčšia pravdepodobnosť toho, že ti dakto vytkne, že sa nasilu zviditeľňuješ )
ja keď som začala písať tiež som kvôli tomu založila diskusiu a tiež mi začali nadávať no nadávať neviem ako to napísať proste mi napísali že píšem preto pretože ma to baví a nie preto aby to každý čítal.
A ešte som chcela dodať, že aby si sa nesnažila písať tak, aby to malo čo najviac čitateľov, ale tak, aby si bola s tým ty spokojná, pre svoj dobrý pocit. A raz si tie články niekto všimne a bude sa diviť, ako to, že také zaujímavé veci ostali nečítané (okomentuje to, pozrú si to ľudia, čo zbadajú tie komenty a ono to pomaly pôjde
@ mielikki vážne? druhá? keby som to bola vedela... ušetrila by som vás od toho... a tí moji priatelia sem veľmi nechodia max jeden aj ten len za pól roka raz... no čo už? tak sa ospravedlňujem... ale neviem ako sa anketa odstraňuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ale ak ťa to baví tak píš dalej, isto si to niekto prečíta.
Ja píšem tiež, síce pôvodne to na pokračovanie byť nemalo, ale nakoľko je to dlhé, tak pridávam po častiach, mám tak dvoch troch skalných čitateľov a nikdy som nemala nutkanie to kvôli tomu zabaliť. Skôr sa snažím nahnať si nejakých čitateľov, ale nie tak okato, ako že zlaožím o tom diskusiu
Každopádne si myslím, že menej okatý spôsob je "otravovať" ľudí, čo máš v priateľoch tak, že občas v stave a TSke spomenieš niečo ohľadom procesu písania
(Samozrejme, aj takto to ide, ale tu je väčšia pravdepodobnosť toho, že ti dakto vytkne, že sa nasilu zviditeľňuješ )
ja keď som začala písať tiež som kvôli tomu založila diskusiu a tiež mi začali nadávať no nadávať neviem ako to napísať proste mi napísali že píšem preto pretože ma to baví a nie preto aby to každý čítal.
A ako som pozerala, tak to máš náhodou celkom čítané, takže by som to z tohto dôvodu isto nevzdávala...