Moja kamoška má Sony Xperiu U, podľa mňa v pohode, iba nemá slot na SD kartu a z 8 GB internej pamäte má prístup iba k 4... A má dosť úzky displej, ak má človek väčšie prsty, nič by na nej nenapísal.
mám Sony Xperia U - spokojná úžastné hry,aplikácie pekná grafika nemrzne Úžastný mobil za perfektnú cenu ...až na tú baterku ale taká je i pri iPhonoch napríklad
Chyby na mojom kuse U-čka:zvonenie po prijati hovoru hraje este 1-2s,,,Viditelne lepidlo na tej svetelnej liste,fotak robi velmi vela sumu,v horsie osvetlenych priestoroch,zadny repracik je fakt tichy,mobil s tichsim zvukom som este nepocul ,,,zadny kryt ma dost velku volu.Inac je to fajn mobil
@shit ja som nevravela o tom, že to mne osobne škodí, ale tebe by snáď nevadilo, keby mal mobil 8 GB pamäte a ty sa dostaneš tak k polovičke, keď nie menej?
@dievcatko13 no tak mne by sa to asi nedalo, lebo myslím, že môj Galaxy Mini má širší displej a tiež sa často "prekliknem"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@dievcatko13 no tak mne by sa to asi nedalo, lebo myslím, že môj Galaxy Mini má širší displej a tiež sa často "prekliknem"