Ahojte, viem že nie ste lekári, len ma zaujíma že či sa vám niečo podobné stalo. Mala som šošovky asi 3krat. Vždy to bolo super, nič ma nebolelo. Oci som nemala červené. Až po poslednom vybratí mi zcervenali oči. Cim by to mohlo byť?
@paria333 ja som tusim zvykla 6-mesacne kupovat okolo 36 eur, ak si spravne pamatam. Vyberala som si ich vzdy vecer, alebo teda ked uz som nepotrebovala vidiet A napr. ja som sa naucila si ich davat a vyberat velmi rychlo, bez zrkadla (lebo divat sa na to ako si nieco strkam do oka mi bolo neprijemne), takze da sa to naucit. Plavas, ci aky sport?
keby si mala trhlinu počítam že by si oko ani neotvorila jak by ťa to bolelo
@Paria333 ja mám na 6 mesiacov a jeden balík stoji 24€ ibaže si kupujem dva samozrejme čiže 50€ plus roztok 360ml mi vydží aj 3 mesiace ale fakt je doležitá hygiena a vobec ich nevyberám pri žiadnom športe, aj 3m vlny v mori vydržali
Mám okuliare a nenosim ich vobec, uplne mi vadi ked je len trosku spinave sklo. Nosim ich pri PC len občas. Tak som rozmyslal že rano by som hodil šošovky aspon do prace za PC a po praci ked mam trening tak dole.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Odradza ma to že ráno behám a poobede mam trening kde ich mat nemožem. Príde mi to take neprakticke stale vyberat a davať, či si nato človek zvykne?
Ale človek si na to veľmi rýchlo zvykne.
keby si mala trhlinu počítam že by si oko ani neotvorila jak by ťa to bolelo
@Paria333 ja mám na 6 mesiacov a jeden balík stoji 24€ ibaže si kupujem dva samozrejme čiže 50€ plus roztok 360ml mi vydží aj 3 mesiace ale fakt je doležitá hygiena a vobec ich nevyberám pri žiadnom športe, aj 3m vlny v mori vydržali
Mám okuliare a nenosim ich vobec, uplne mi vadi ked je len trosku spinave sklo. Nosim ich pri PC len občas. Tak som rozmyslal že rano by som hodil šošovky aspon do prace za PC a po praci ked mam trening tak dole.
Ale..
Trošku blbosť nemyslíš?
Karate je fajn pohybová príprava pre deti
Neviem si predstaviť byť bez nich.