Prosím vás, pozná niekto nejaké prípravky na spálené alebo suché vlasy zo žehličky? Niekto, kto s tým má naozaj skúsenosti... Alebo si mám ošmýkať vlasy?
pojebala si to tým,že si nepoužívala asi prípravky na žehlenie vlasov... zachrániš to tam jedine vlasovymi sérami a takymi psychotinami... A na buduce skus got2b ( taká fialová vtipná vec) tuším ..alebo l´oreal paris ( ružová psychotinka) ale ten l´oreal paris pjekné vonia ten druhy je otrasny
@uspavanocka mne nepripadá že by sa mi nejako dosrali :p
@zfetovanamucha čistou náhodou si vlasy žehlím takže viem o čom hovorím v drogérií máš xy prípravkov ktoré ti vlasy ochránia pred spálením a je a žehličky s nastaviteľnou úrovňou teploty tiež existujú, takže...
@2 loreal ružový pekne vonia, ale tým to hasne. cítila som sa, akoby som mala ulepené všetky vlasy a nie, nedávala som si toho priveľa. každopádne najlepším riešením je prestať so žehlením, ja som si ich kedysi žehlila každý deň a teraz som žehličku nevytiahla asi dva mesiace a žijem, sú pekné, lesklé, zdravé a husté, načo si ich zbytočne ničiť?
už keď sú doničené, už nič. V prvom rade daj si podstrihnúť končeky. Nech máš akékoľvek vlasy, kúp si minimálne kondicionér a masku na suché, poškodené vlasy, aspoň dva krát do týždňa si ju nanes aspoň na konce vlasov ( ak by si ju dávala už od korienkov, mohli by sa ti pričasto mastiť vlasy), a pred žehlením aplikovať nejaký ochranný sprej určený špeciálne na žehlenie - ja používam od got2b Guardian Angel, celkom som spokojná.
A efekt vyžehlených / rovných vlasov sa dá docieliť aj vysušením a vyfúkaním cez veľkú guľatú kefu, a je to určite menej drastické.
@uspavanocka Tiez si myslim. Teda vlastne ono ani tak nejde o to, co si kto mysli, ale o to, ze je to fakt. Ak niekto tvrdi, ze priamim kontaktom horuceho kovu s jeho vlasmi tym jeho vlasy netrpia a je to uplne v pohode, tak ide hlavou proti muru.
ja mám tiež strašne zničené a spálené vlasy a asi pred týždňom sa mi dosrala žehlička tak je po srande. žehlila som si ich každy den niekedy aj tri krat do dna ked bolo vlhko vonku a teraz už druhy tyžden som bez žehličky a žijem. teraz v stredu si idem dat ostrihať té spáleniny na koncoch a potom už žehličku nechcem ani vidiet.
s tym uz nic nespravis...mam s tym veru skusenosti, prestala som si ich zehlit, dala som kusisko odstrihnut a je to len lepsie a lepsie.. a ved vlasy vzdy dorastu noo
@darkkizz hm, no neviem. Ja mám strašne jemné vlasy. Kým som žehlila ( a aj to len veľmi výnimočne), boli príšerné. Aj kaderníčka mi ich odmietla žehliť, že by im to vôbec nepomohlo, a sama mi odporučila fén a kefu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@goth111 podla mna ani nejde o to ci to vies alebo nevies. casom si ich zehlickou aj tak doseres
Na žehlení nie je nič čo by som mala perfektne ovládať a asi sa ozvalo opačné pohlavie, ktoré žehličku nikdy nepocítilo
@zfetovanamucha čistou náhodou si vlasy žehlím takže viem o čom hovorím v drogérií máš xy prípravkov ktoré ti vlasy ochránia pred spálením a je a žehličky s nastaviteľnou úrovňou teploty tiež existujú, takže...
A efekt vyžehlených / rovných vlasov sa dá docieliť aj vysušením a vyfúkaním cez veľkú guľatú kefu, a je to určite menej drastické.
Existuje XYZ prípravkov na žehlenie a nezničíš si s nimi vlasy. Ale ak si vlasy žehlíš len tak, tak sa potom nečuduj, že ich máš zničené.
no ale, používam vlasovú masku Palette (neviem ako sa to presne píše), Syoss a got2b guradian angel.. a myslím, že celkom pomáha