Tuto temu zakladam, ako pokracovanie o novom Spam botovi, ktori v minulych dnoch obtazoval uzivatelov BIRDZu. Ja som vo svojej naivite, na tento mail odpisal ... na moje prekvapenie mi dnes prisla odpoved a s tou sa s vami chcem podelit. Preco to cele rob
presne tato ista osoba mi pisala pred pol rokom...dokonca mi poslala aj foto...v tretom v maile odomna ziadala prispevok ...presne taky isty mail mi tiez poslala ked som jej prvykrat odpisal
Premyslal som, ze to nejak zahram, tak aby dotycny(a) citil(a), ze sa namotavam, ale zaroven by som pozadoval nejake rukolapnejsie dokazy, napriklad stretnutie na icq, webkameru a podobne a pokusal by som sa hladat v tvrdeniach logicke chyby, momenty ked si protireci a pod.
picovina cele vyser na to... ak pri druhom alebo tretom maili zisti ze z toho nic nekvapne vykasle na to a pojde dalej.. je milion inych debilov ktori mozno na to skocia... idem kuk tu foto. ale ta tragedia je ozaj hrozna normalne az do placu hehe... boze ake trapne cele.. toto by som asi nezozrala aj kebyze moje iq su mrazene ryby.. a pc patri reverendovi ci komu to haaahaaaaaaaa.
Heh, mozno by to malo vyznam, keby tam za tym bol konkretny jeden clovek, ktory by sa dal ovplyvnovat, ale problem je v tom, ze pravdepodobne to nepise ziadna holka, tie maily sa posielaju imho automaticky hromadne vsetkym, ktori odpisu na ten prvy, takze smolka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Premyslal som, ze to nejak zahram, tak aby dotycny(a) citil(a), ze sa namotavam, ale zaroven by som pozadoval nejake rukolapnejsie dokazy, napriklad stretnutie na icq, webkameru a podobne a pokusal by som sa hladat v tvrdeniach logicke chyby, momenty ked si protireci a pod.
Alebo myslite, ze to nema ziadny vyznam ? chm
>> 5, ok hodim si to do fotoalbumu
Hmm a to o mne tvrdia, ze som lahko ovplyvnitelny a nerozhodny... alebo nie som ?
Haluz
15, Mno, keby som aj chcel v tom rozhovore pokracovat, tak to ako argument pouzit nemozem. Ale to je fuk
..peace..