čauko vedel by mi niekto poradit ? Co mam robit aby som zaspal do takých 10 minut lebo sa mi skoro vzdy stane ze sa snažím zaspat aj hodinu a to je dost na hovno kedže skoro ráno vstavam prosim poraďte mi NIAKE finty a triky budem veľmi vďačný
PS sorry z
@sekki no ja idem do postele len ked viem ze zaspim,proste uz ekd som riadne unavena
ale zjavne vela v posteli rpemyslas, to ti nedovoli spat, musis tie myslienky dostat z hlavy prec, zapis si ich alebo tak
ja ked potrebujem zaspat aj ked som neni unaveny tak dycham pomaly zhlboka a nasilu sa snazim nemysliet na nič ....lebo vacsinou vela myslienok je dosledko toho ze nevie lovek zaspat....treba nemysliet na nic ak to dokazes (je to dost narocne) alebo msliet na nejaku hlupost co nezatazuje mozog ....napriklad si predstavis ako tancujes v klube dakde alebo nieco taketo ....proste nič nad cim treba premslat typu "čo bude v škole/praci zajtra a co ked to bude zle" atd
Nejedz co najdlhsie pred spanim (bud budes nervozny z toho, ze si hladny, alebo sa vzdas a radsej zaspis, zavisi od toho, ako daleko mas od postele do chladnicky slight_smile:.
Cez den co najviac chod peso.
A ak mas sracky v hlave a nespis preto.. Nuz, shit
podla mna je najlepsie sa cez den znicit, nejakou pohybovou aktivitou..take ze vstat den pred tym skoro rano blbost, rozhodne si nekupuj sedatif pc - nefunguje , zapisovanie myslienok tiez nefunguje ...skus sa este zbavit veci, ktore ti brania spat, napr hrmotajucej mysi tym ze ju das do vedlajsej izby- ciastocne pomaha
inak toto nikdy nepochopim tuto logiku byt cely den prispaty ale vtedy ked clovek musi/chce ist spat ozije
Stiahni si do mobilu hru slovickarenie lahni na brucho oci ti zacnu same klipkat...mne to pomaha...neviem ci tebe pomoze skus.....alebo si chod zabehat uplne sa vystav
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
akože ja idem spat vzdy taka unavena ze proste zaspim aj keby čo
a možno prilis uvazujes v psoteli
ale zjavne vela v posteli rpemyslas, to ti nedovoli spat, musis tie myslienky dostat z hlavy prec, zapis si ich alebo tak
ráno jest B complex- dobré aj na spánok
drsné
ale on sa hádam nechce zabiť
hento je moja skusenost a aj to píšu pri B vitamínoch
Nejedz co najdlhsie pred spanim (bud budes nervozny z toho, ze si hladny, alebo sa vzdas a radsej zaspis, zavisi od toho, ako daleko mas od postele do chladnicky slight_smile:.
Cez den co najviac chod peso.
A ak mas sracky v hlave a nespis preto.. Nuz, shit
inak toto nikdy nepochopim tuto logiku byt cely den prispaty ale vtedy ked clovek musi/chce ist spat ozije