chcela by som vyskúšať Speed dating. Je to taký rýchly spôsob zoznamovania. Chcela by som sa opýtať, či už niekto z vás má s tým skúsenosti.
Mali ste nejaké rande cez to alebo nejakú zhodu?
Tak vidím, že odpovede su rôzne. Na Pohode bol Speed dating?
Mne o tom hovorila kamoška, že aby som to vyskúšala. Našla som niekoľko agentúr, ktoré to robia v Bratislave. Najviac sa mi pozdávala si táto www.najdipartnera.sk.
Ja by som tam tiež išla zo srandy, veď človek nemôže mať od toho veľké očakávania podľa mňa, lebo potom je sklamaný keď to nevyjde.
Jaaj hneď som vedel, že je to spam @feelagain Ty si tam nešla len qoli tým filmom? Náhodou naše 2-minútové rande bolo krásnučqé Som dúfal, ťe aj tento rok bude a sa niečím obohatím
@antifunebracka to ty si bol v pondelok pri bare v dungu? ja som ta vobec nespoznala!
len vravim Matejovi,ze ten clovek sa na mna usmieval bezdovodne
a on,ze sak to bol Karol
tak "hello"
@bebekex Ty ma už vôbec nespoznávaš xDD Ale vieš o tom, že už asi 4 x sme sa tam stretli, že? Ten usmiaty čudáxom vždy ja. @feelagain Tam máš frajera, nedráždi ho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Mne o tom hovorila kamoška, že aby som to vyskúšala. Našla som niekoľko agentúr, ktoré to robia v Bratislave. Najviac sa mi pozdávala si táto www.najdipartnera.sk.
Ja by som tam tiež išla zo srandy, veď človek nemôže mať od toho veľké očakávania podľa mňa, lebo potom je sklamaný keď to nevyjde.
@feelagain Ty si tam nešla len qoli tým filmom? Náhodou naše 2-minútové rande bolo krásnučqé Som dúfal, ťe aj tento rok bude a sa niečím obohatím
len vravim Matejovi,ze ten clovek sa na mna usmieval bezdovodne
a on,ze sak to bol Karol
tak "hello"
@feelagain Tam máš frajera, nedráždi ho