nedávno som čítala článok že je prospešné spať naho, vraj lepší spánok, pomáha proti starnutiu, proti tuku na bruchu, aj na kožné problémy lebo telo lepšie dýcha a prevetráva sa atď. spávate tak?
Ja ani v boxerkách nezaspím nie to ešte nahý.. najradšej v nejakom tielku/tričku a teplákoch (ale teraz v lete kým zaspím v tej horúčave ta mi pomaly aj vstávať treba)
Nie, pripada mi to trochu nehygienicke Neviem preco, ved mam vzdy vyprane v Lenore ... taka paranoja- teda pokial sa bavime o trenkach tak tie si nechavam inak nic v tomto teple sa to inak neda... ale inak, ked nieje tak teplo, spavam v ponozkach! Som rebel?!
spím polonahý, len v trenkách, jebem na také fakeové štúdie- proti starnutiu, chudnutiu a podobné bláboly, aj tak mi to nepredĺži život, čiže asi tak ...teraz si radšej zapnem ventilátor, lebo to je peklo.
@mightysheep ja spavam tiez v ponozkach ale ja som strasne chladnokrvny zivocich a byva mi takmer stale zima aj tento vikend som spala v ponozkach a mama sa dost cudovala ze ako mozem este teraz nosit ponozky do postele
@bangbangboom Hahaha no ved to aj donedavna tiez v ponozkach som pekne spaval ... to len teraz ked uz je moc teplo tak som to vyhodil... Mne sa bezne stava ze si lahnem a vyzelciem sa trebars do tielka a ako tak lezim zacne mi byt zima a normalne si musim dat nejake tricko s dlhym rukavom.... ja som v posteli tiez taky chladnokrvny (lol to co som povedal ... vies ako to myslim! Normalne ked je jesen/jar tak neznesiem ani odhalene ruky- musim mat dlhy rukav... a v zime normalne spim v teplakoch a mikine ... a samozrejme ponozky aj dvoje
@mightysheep chladnokrvny v posteli jasne chapem
anoooo ked je moc zima tak aj ja spim v mikine ale to malokedy, lebo obvykle mam hrube periny.. jaaaj to milujem ked som cez zimu u babky a spim v aspon 10 kilovych perinach, ktore ma uplne zavalia ze sa ani hybat poriadne nemozem to teplo je neskutocne
a pod perinou spim aj v takomto teple nejako mi to nevadi, ibaze by boli vonku uz fakt 40ky
Samozrejme stále nahý....Je to príjemný pocit slobody,volnosti,jemnosti.....Výnimkou je zimné obdobie alebo choroba inak nie.......Ale o tom chudnutí pochybujem inak by som vyzeral.....Alebo že by som bol jedna z mála výnimiek???
Ked nemám dcéru doma alebo ked spim s horsiqom...
a ked nikto nie je doma ((co sa žiaľ stáva uz len minimálne), tak ľúbim aj po dome behať nahá :happy: úžasný pocit..je to take oslobodzujuce ::3 (tesiiim sa na vlastný byť :-S )
Teraz áno, skoro nahý. Ale aj tak mi je teplo. A po byte chodím len v kraťasoch a aj tak mi je dosť teplo. A musím sa priznať, že aj von by som tak šiel v kraťasoch keby ľuďom všetko nevadilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
+ zvykla som si. Cítim sa tak bezpečnejšie pred komármi
Strasne teplo tu mam a musim sediet doma a ucit sa.
Ale som fixovaná na dve prikrývky v každom ročnom období, takže mi to hovno pomôže
či v tete či v zime...
v celom dome máme nastavenu klímu na 18 stupňou
anoooo ked je moc zima tak aj ja spim v mikine ale to malokedy, lebo obvykle mam hrube periny.. jaaaj to milujem ked som cez zimu u babky a spim v aspon 10 kilovych perinach, ktore ma uplne zavalia ze sa ani hybat poriadne nemozem to teplo je neskutocne
a pod perinou spim aj v takomto teple nejako mi to nevadi, ibaze by boli vonku uz fakt 40ky
a ked nikto nie je doma ((co sa žiaľ stáva uz len minimálne), tak ľúbim aj po dome behať nahá :happy: úžasný pocit..je to take oslobodzujuce ::3 (tesiiim sa na vlastný byť :-S )
Jedine keď spím niekde u otca/so spolužiakmi na výlete, proste v jednej miestnosti s "cudzími" ľuďmi.
Ale doma alebo u frajera vždy, pod perinou je mi oblečenej teplo a nemôžem spať odokrytá, lebo by ma niečo zjedlo. A je to asi miliónkrát príjemnejšie
aj ked aj tak som nad ranom horela