...vcera som bola vonku v jednom bare...bola tam kopa ludi, tak ako kazdu sobotu...
bolo tam aj par mojich kamosiek, byvalych spoluziakov a tak...ale nemozem si pomoct no nebavilo ma to tam... absoluuutne...
...preto, chc
každému vyhovuje niečo iné. aj ja idem radšej niekam si sadnúť len s mojou partiou kde je klud, a absolútne ma to nebaví na miestach kde je kopec ludí. to sa musím opiť nič si z toho nerob - nie si outsider, iba ťa nebaví to čo tvoje kamarátky. ale existuje vela takých ako ty
jj mozno si len nemala naladu, to sa niekedy stane. Alebo ta fakt takyto styl zabavy nebavi ale urcite nie si sama, ja tiez radsej idem s kamosmi do baru na pivo posediet a tak ako ist na diskoteku ale da sa aj jedno aj druhe
podla mna to aj dost zavisi od veku...ja cim som starsia, tak mam radsej skor uzatvorenejsiu spolocnost...len ja a moja partia...preto uprednostnujem chaty, byty alebo len tak si niekde vyst s partio....ked idem do baru a na diskoteky musim si vacsinou cosi vypit aby som sa dobre bavila..a to potom ta opica cely den nasledujuci...tieto akcie ma uz moc neberu, to radsej sedim doma pred telkou
Nemusis byt ani introvert ani asocial proste sa necitis medzi kopu cudzich ludi ja to neznasam neznasam diskoteky a preplnene miesta ludmi a niesom ani introvert ani asocial
raz za cas sa aj mne stane ze nemam naladu sa bavit s ludmi naokolo najme v skole... ale mavam aj uplne opacne nalady ako toto ako napr aj vcera... tak som cely vecer do rana kecala s kamaratmi ked sme boli v klube a uplne kraviny som vymyslala sa ma pytali ze ci som nieco pila pritom ani deci a ta nalada sa mi strieda takto uplne bezdovodne len tak z nicoho nic
disky su pre pubertalne decka...bol som na diske par krat ked som bol stredoskolak ale ze by ma to nejak bavilo sa neda povedat vobec...radsej sadnem do podniku s fajn atmoskou a pokecam pri pohariku pifka alebo niecoho ostrejsieho ..alebo zajdem s frajerkou do kina ci divadla , na veceru ,prechadzku atd...alebo s partiou vyrazime na chatu, stanovacku
ja teda diskotéky tiež moc nemusím. teda nemôžem ich ani cítiť. aj kôli hudbe, ale aj kôli tomu, že by ma na parket nikto nikdy v živote nedostal (a ešte je tam drahé pivo ) ale terda občas je to na prd. v piatok, alebo v sobotu sme sa vybrali z roboty do kina v noci a potom že sa ide chľastať. faájn! ale oúha. nakoniec som zistil, že sa má ísť do nejakého disko baru... 1. diskotéka 2. mal som steely, reťaz, čierne nohavice,. čierne tričko, koženž kabát a moju milovanú šatku s lebkami tak ma to trošku sralo, že som ostal triezvya všetci sa šli nadrbať...
Dajte si lysohlavky a chodte na prechadzku mimo mesto na takych 5-7 hodin a do baru uz len na pivko na pokec s kamaratmi Nebudem mrznut vonku A ked von tak vezmeme fotaky a idem fotit
to ze clovek nema chut byt s inymi je rozsireny fenomen, globalny problem ludi- ale ked sa pozries okolo vies, preco nemas naladu...sama nie si takych ludi je strasne vela.. patrim k nim
mne je to jedno zaklad že je zabava ... disco bar to je jedno ...som bol teraz uplne v inej dedine uplne daleko cez 100km od mojho bydliska ....poznal som tam len bratranca ale do 2 rana už všetkych ....hlavne jak sa rozoberalo že či môže bocian pristat na kabli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
u nas to bola vzdy bieda, cez vikendy sa vyroji do mesta plno blbcov, s ktorymi si nemam co povedat
ale to zavisi aj od konkretnej nalady
...