Tak lubim svojho spoluziaka z vysky. Myslím, že už dlho ma to takto nezobralo neviem na nič ine myslieť, robiť. Teším sa keď ide spať len preto aby sa mi o ňom snívalo a som šťastná z hocijakej maličkosti čo urobí a smutná keď spolu nekomunikujeme. Cítite sa niekto podobne? Ak ano mam mu to povedat ale mame pred sebou este dva roky výšky. Mám z neho zmiesane pocity raz si vravim, ze urcite aj on ma rad mna a potom zase sa mi zda vzdialeny.... neviem co robit ale začínam byť z toho už chorá
však najprv zisti ako je na tom on... nájdi zámienku aby ste spolu biekam šli, ak sa hanbíš ho dakam pozvať a tak, tak aspoň na nejakú akciu kde bude viac ľudí a dáky alkohol a tak a pozoruj, ako sa k tebe správa a podobne... preboha však nemáš 15...
nie ved jasne ze sme spolu boli sami prave preto som zmatena ked je so mnou tak je to super a nemam pochybnosti a potom sme o chvilu opat len spoluziaci. jasne ze to je podlozene na nejakom hlbsom kontakte
Ja by som to urcite nerobila...ja len ze nechcem napisat opak aby tvoja romantickaa dusa neutrpela
KED je taka moznost ze on neciti k tebe to co ty k nemu..tak dva roky sa budete citit trapne obaja
Po dalsie ..ver mi .. chlap zaujem o babu prejavi skor ci neskor .. a ked nie tak ta berie len ako kamosku
Paradox je ze ked je clovek zamilovany do druheho nevie posudit ci mu to bude aj opatovane
Kdezto u ineho sa raz dva da rozoznat ze ten dotycny je v siedmom nebi
bod č.1 :Spýtaj sa kde má frajerku.
bod č.2 :Inokedy povedz, že niekam ideš, či by nešiel stebou... alebo robiť kadejaké projekty a úlohy , teda aspoň my robievame spoločne... a už si to vyjasníte, hlavne to ber stále s rezervou, pretože ti môže povedať, že niekoho má, alebo že nemá rovnaké úmysly ako ty. Hlavne s rezervou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
KED je taka moznost ze on neciti k tebe to co ty k nemu..tak dva roky sa budete citit trapne obaja
Po dalsie ..ver mi .. chlap zaujem o babu prejavi skor ci neskor .. a ked nie tak ta berie len ako kamosku
Paradox je ze ked je clovek zamilovany do druheho nevie posudit ci mu to bude aj opatovane
Kdezto u ineho sa raz dva da rozoznat ze ten dotycny je v siedmom nebi
bod č.2 :Inokedy povedz, že niekam ideš, či by nešiel stebou... alebo robiť kadejaké projekty a úlohy , teda aspoň my robievame spoločne... a už si to vyjasníte, hlavne to ber stále s rezervou, pretože ti môže povedať, že niekoho má, alebo že nemá rovnaké úmysly ako ty. Hlavne s rezervou.