Prvý prvý bol v škôlke s mojím frajerom na záchode a ten taký poriadny bol s prvým chalanom, do kt. Som bola "zaľúbená", mala som asi 15 , obaja sme boli opití, celá partia sme sa proste prechádzali okolo Tesca v LM a pili a on sa ma furt snažil zastaviť a bozkávať a nakoniec sme sa bozkávali a ja si pamätám, že som mu potom povedala:spokojný? A odišla som. Bola som celá zaslintaná, musela si dať ešte vodku aby som na to zabudla a chodili sme spolu síce tri mesiace potom, ale už som mu nikdy nedovolila ma bozkávať..romantika jak hovado DDD
pamätám si, akurát som bola posledný deň v škôlke a balila som si veci, keď sa Adamko zobudil, prišiel za mnou ku dverám, dal mi pusu, a povedal mi, že ma vždy ľúbil a že mu budem chýbať, škoda, že som o tom nevedela skôr
Mala som 15, u mna doma, sedeli sme na posteli a rozpravali sme sa, strasny sok som z toho mala
Chodili sme spolu potom 2 roky a bolo to z asi 60 % strasne fajn.
jj, ale asi ako @13 ... nejdem to tu roztoto
nebolo to nic uzasne a celkovo to lutujem
zatial asi lutujem kazdy jeden bozk ktory som niekomu dala, nebolo ich vela, ale ani jeden/jedna za to nestal/a
eh...
bolo to s mojou bývalou naj kamoškou chcela som sa učiť bozkávať, lebo som mala stres z toho, že to nebudem vedieť mali sme tuším 11 alebo 12 rokov a bolo to u mňa v izbe
S bývalou, už po priznaní citov, ale ja som sa hrozne bála. Boli sme tuším na múriku pri Bezručovej nemocnici, s výhľadom na Modrý kostolík a dosť dlho a neznesiteľne som sa nevedela odhodlať k činu, až kým to proste nespravila ona (striasa ma - tým príjemným spôsobom - pri spomienke na to. asi rovnako ako vtedy) a bolo to hrozne krásne, silné, nežné.
Bol to prvý bozk se vším všudy proste
Ked neratam tie "detske" tak asi hej, tak priblizne.
Ma odprevadil na autobus a som sa nevedela prestat usmievat celu cestu, normalne mi tak tlacilo kutiky do usmevu ze som to nemohla ovladat.
Ach tie naivne casy. Ale bol to pravdepodobne najinteligentnejsi chalan ktoreho som doteraz spoznala a na 100000% najinteligentnejsi z tych, co som s nimi daco mala. Nerd, motivator a ambiciozny clovek. Keby som sa ho vtedy drzala tak som uplne inde teraz
2. maja v parku, najskor len eskimacke, potom na nos a potom nakoniec ta naozajstna a stravili sme tym asi hodinu a potom nas oboch boleli zuby, lebo sme nespocetnevela krat do sebanarazili
To si velmi dobre pamatam .. V skolke sme mali postele vedla seba a pamatam si, ze pocas povinneho poobedneho spanku sa ma kamaratka vedla mna spytala "Spis?" a potom zrazu sme sa zacali omuchlavat odvtedy sa mi uz ale ani nepozdravila..
Hrozne uz v skolke prist nato, ze zeny su komplikovane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ale bol to kurevník, ďalší deň už bol s Barborkou v záhradnom domčeku
Chodili sme spolu potom 2 roky a bolo to z asi 60 % strasne fajn.
A vlastne nielen prvy uplne, ale prvy s kazdym, s kym som sa bozkavala, bol dost cringefest (a cim som starsia, tym som ja ta trapnejsia)
nebolo to nic uzasne a celkovo to lutujem
zatial asi lutujem kazdy jeden bozk ktory som niekomu dala, nebolo ich vela, ale ani jeden/jedna za to nestal/a
jasneee...bolo to na novom moste a bolo to pre mna uzasne asi aj preto tak lubim ten most
až potom v 14 došlo niečo mega super ešte aj tie piercingy!
bolo to s mojou bývalou naj kamoškou chcela som sa učiť bozkávať, lebo som mala stres z toho, že to nebudem vedieť mali sme tuším 11 alebo 12 rokov a bolo to u mňa v izbe
Bol to prvý bozk se vším všudy proste
Ma odprevadil na autobus a som sa nevedela prestat usmievat celu cestu, normalne mi tak tlacilo kutiky do usmevu ze som to nemohla ovladat.
Ach tie naivne casy. Ale bol to pravdepodobne najinteligentnejsi chalan ktoreho som doteraz spoznala a na 100000% najinteligentnejsi z tych, co som s nimi daco mala. Nerd, motivator a ambiciozny clovek. Keby som sa ho vtedy drzala tak som uplne inde teraz
Hrozne uz v skolke prist nato, ze zeny su komplikovane
*tvári sa víťazne*