Ano. A ľuďom, ktorých dátum narodenia neviem naspamäť neblahoželám. Neznášam preplnené nástenky blahoželaní.. a z toho 90% má problém sa vám v meste pozdraviť. Ja blahoželám osobne alebo smskou. Fb je sprostosť
áno lebo by som si to nahodila do hocijakého online kalendára aký by existoval, aby mi to pripomienkovalo v pc, mám to aj v mobile, a nechápem prečo by sa to malo vzťahovať iba na Facebook. Je to síce najrýchlejší spôsob pripomenutia narodenín, ale neznamená, žeby som nevedela kto kedy má, pretože to viem vďaka Facebooku...
Pamätám si dátumy tých najbližších..to je pre mňa samozrejmosť. Súhlasím s @ladylolita väčšina "priateľov" na facebooku,ktorí ti gratulujú na ulici nevie ani ústa otvoriť.
Sú ľudia, o ktorých narodeninách viem a pamätám si dátumy.
A potom sú tu ľudia, s ktorými som sa o narodeninách nikdy nejako nebavila, či som nebola schopná si zapamätať ich dátum. Na túto kategóriu je tu to upozornenie.
Aj tak nepíšem k narodeninám všetkým, len tým, čo mi za to stoja
Mám len par ludi u ktorych mi zalezi na tom, kedy maju narodeniny a to si pamatam. A na facebooku tiez blahozelam len tym, s ktorymi sa poznam viac, nie nahodnym ludom co sme sa raz videli, nepride mi to potrebne, aj tak im to je jedno.
S gratuláciami na fb som skončil z dvoch pádnych dôvodov:
1. ak dotyčný nie je dostatočne dôležitý na to, aby som si našiel čas mu potriasť pravicou osobne, asi to nie je skutočne môj kamarát resp. nehrá podstatnú úlohu v mojom živote.
2. je to skurvene otravné, po každom prihlásení absolvovať gratulačný maratón
netrávim na FB toľko času a aj keď mi tam občas svieti, že má niekto narodeniny, ak o ňom bez FB neviem, tak negratulujem, príde mi to falošné (preto tam ani ja svoj dátum narodenia zverejnený nemám)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
asi je to slabý výkon
Juro: 1. december
Zuzka : 16.december
Janka : 7.august
Miloš : 11.júl
Takto to vymenovať viem,len nikdy neviem aký je dátum ... takže tak ...
A potom sú tu ľudia, s ktorými som sa o narodeninách nikdy nejako nebavila, či som nebola schopná si zapamätať ich dátum. Na túto kategóriu je tu to upozornenie.
Aj tak nepíšem k narodeninám všetkým, len tým, čo mi za to stoja
Takže na viac si ich spomeniem za svojej pomoci.
1. ak dotyčný nie je dostatočne dôležitý na to, aby som si našiel čas mu potriasť pravicou osobne, asi to nie je skutočne môj kamarát resp. nehrá podstatnú úlohu v mojom živote.
2. je to skurvene otravné, po každom prihlásení absolvovať gratulačný maratón
Zvyšok nie....a je mi to fuk
no ale ja moc nemám pamäť na dátumy, ak si niekoho dátum pamatam, tak to je už vynimocny