Pamätám si Jetix, Minimax a Cartoon Network. A z typických programov si asi najviac pamätám W.I.T.CH, Co je Andy, Traja kamaráti a Jerry, Totally Spies a ešte jednu, kde bol hlavnou úlohou los a bol tam taký čarovný totem, ale nepamätám si názov. Hm, Jetix bol fajn.
Medzi obľúbené z Jetixu patrili Totally Spies a pamätám si na Cartoon Network, kde chodila moja (doteraz) najobľúbenejšia rozprávka a volala sa Courage The Cowardly Dog- taký ružový pes to bol..
Jasnačka, Traja kamaráti a Jerry, Trieda číslo 402, Co je Andy, Špiónky a Život s Louiem ... to boli moje top top rozprávky. občas si to na nete kuknem aj teraz
Čau já jsem Andy a fórky dělám rád. Když se múžu zasmát ... to je príma věc!
Úplne som milovala Jetix. Co je andy, Traja kamaráti a Jerry, Trieda číslo 402 (A Polly čo milovala lžyčky!) Život s Louiem, Totally spies a ja sa priznám že ma bavili aj veci ako Hanah Montana, H2O a Kouzelníci z Waverly
@moonshine nejaká obľúbená scénka ma nenapadá, ale spomínam si na to, že v Špiónkach boli také časti, kde im pred nejakými ľuďmi zazvonila tá ich pudrenka a oni sa to vždy snažili nejak zahovoriť, že to je špeciálna pudrenka čo im hlási, že je čas na prepudrovanie lenže oni ju mali v kabelke poväčšine, takže nikto nevidel, že je to pudrenka....a ja som nechápala, prečo proste nepovedia, že im zvoní mobil veď v tej dobe už mobili boli
@thunderstorm Dobre si spravila, drahá sestra Snuk je najlepší!
K téme: Jasné, že pamätám...najlepšie rozprávky cez Troch kamarátov a Jerryho Co je Andy, Život s Louiem, Trieda č. 402 a mnohé ďalšie Najlepšie časy proste...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ja som sledoval taký, čo tam chodili japonské animáky a rozprávky, ale na názvy si už nespomeniem.
aaaa najlepsia rozpravka toto
@tom1995cz "Já to slíšel!" ;-D
Úplne som milovala Jetix. Co je andy, Traja kamaráti a Jerry, Trieda číslo 402 (A Polly čo milovala lžyčky!) Život s Louiem, Totally spies a ja sa priznám že ma bavili aj veci ako Hanah Montana, H2O a Kouzelníci z Waverly
K téme: Jasné, že pamätám...najlepšie rozprávky cez Troch kamarátov a Jerryho Co je Andy, Život s Louiem, Trieda č. 402 a mnohé ďalšie Najlepšie časy proste...