ahojte ste tu niekto kto chodíte na hotelku a máte napísanú správu z praxe ? a poslali by ste mi ju ? je to moja prvá správa a vôbec netuším čo tam mám písať
no urcite ze je to jednoduche...a ja to mama rucna pisane,ale...robila som to akoby podla nejakej osnivy..dlzka trvania praxe,charakteristika strediska,zariadenie(poloha,atd...),popis pracovnej cinnosti,ohodnotenie prevadzky(tebou) + pripadne nejake obrazky z tamad.....
jasné že je to ľahké a keď si bola v kaviarni a nebolo č robiť, tak píš všeobecne o takýchto zariadeniach a čo by si tam teoreticky robiť mohla. Veď to, že si nemala čo robiť sa týka denníka čo je príloha správy, nie?
ani my nemam ziaden dennik...tak pis to ako ti vravia tu predtym vseobecne ved kto vie co presne si tamr obila a co nie...a ten nap.listok este ked tam drbnes tak to mas okej.......ved je to uplne lahucke...
ja potrebujem tiez poradit... mam napisany uvod a zaver... (toto mi nejako slo)... ale jadro uz neviem vymysliet...praxovala som vo firme s alko-nealko......pracovala som v obchode ...vykladala tovar, obsluhovala zakaznikov... ale bola som aj v kancelarii a prijimala som vsetkomozne od dodavatelov a robila objednavky od odberatelov.... oni nemaju webovu stranku a tak nemam odkial vediet co je ta firmy vobec zac a nejako som sa nevypytovala....
mam 9 tem a nemam sajnu na ktoru temu co napisat.... a mam to mat na 3 strany....
moje temy z ktorych si mam nieco vybrat:
1. Podnik ako organizačný systém
2. Náklady a možnosti ich znižovania
3. Analýza finančnej situácie podniku
4. Uzatváranie obchodných zmlúv a dôsledky ich uzatvorenia
5. Spracovanie a vedenie dokumentácie pre platobný styk
6. Marketingové činnosti podniku
7. Analýza sledovania nákladov pre daňové účely
8. Aktivity v oblasti životného a pracovného prostredia
9. Charakteristika organizačnej jednotky a moje aktivity v nej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
mam 9 tem a nemam sajnu na ktoru temu co napisat.... a mam to mat na 3 strany....
moje temy z ktorych si mam nieco vybrat:
1. Podnik ako organizačný systém
2. Náklady a možnosti ich znižovania
3. Analýza finančnej situácie podniku
4. Uzatváranie obchodných zmlúv a dôsledky ich uzatvorenia
5. Spracovanie a vedenie dokumentácie pre platobný styk
6. Marketingové činnosti podniku
7. Analýza sledovania nákladov pre daňové účely
8. Aktivity v oblasti životného a pracovného prostredia
9. Charakteristika organizačnej jednotky a moje aktivity v nej
PLLLS poradte dakto o com mam pisat