Mate nejaku vysnivanu cinnost, kotru chcete spravit len ju z nejakeho dovodu odkladate? Myslim veci typu "precestujem afriku", "ak odidem od rodicov kupim si psa" "zacnem sa viac ucit jazyky" a podobne
Naucit sa viac po nemecky a ist na pol... rok robit do Viedne, zarobit napriklad na byvanie i ked minut tie peniaze na cestovanie by prinieslo viac zazitkov
dobra otazka... ja odkladam vela veci, ale nie preto, ze by som cakala na lepsie podmienky, skor preto, ze sa bojim ich spravit... napr. naucit sa naozaj soferovat - spravim to az ked zrusia asi vsetky spoje lebo mi ich uz porusili dost, no stale ma to nepresvedcilo prekonat ten strach... mozno, ked ma zacne nudit moja praca, tak by som tiez rada sla skusit pracovat do Rakuska, nieco si zarobila a realne pouzivala nemcinu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
kupit si Kobold window cleaner
kupit si umývačku riadu
kupit si drona
urobiť si let. preukaz na drona
skočiť si tandem
Teraz už nemám nič na pláne. Už len prežívam.
2. ist do Japonska a Korey
3. dopisat pracu
4. a hej, aj tie okna by som tiez mohla umyt, kym este nemrzne
a ked raz nastane ta chvila, co dufam, ze este niekedy v zivote nastane (tak o 2-3 roky), tak ist konecne na Yonggukov koncert