na spu beru na vsetky odbory bez prijmaciek a beru vsetkych co si podaju ziadost a musis vediet zakladnu pracu s konom ... napr. dvyhnut mu nohy vycistit kopyta a celeho kona a aj vodenie kona .. skratka pracu s konom zo zeme
takéto odbory patria skôr na stredné poľnohospodárske učilištia a nie na vysoké školy. Potom sa všetci čudujú prečo s takými odbormi berú iba do McDonaldu.
Tam berú každého, odbory bez uplatnenia, viem z vlastnej skusenosti
Chodila som stredoeuropske štúdia a robim v Tescu a v sklade, teraz už mam prehlad, ako to funguje na slovesnkých školach, bola som hlupa, a teraz musim makať a popri praci chodiť na technicku výsku, čo ma naozaj baví
Bola som tam 1. semester a stacilo mi podla mna ak sa venujes dostatocne dlho konom si sikovna nic nove ta nenaucia ...potom tie namyslene doktorantky kt. by si mala jazdectv9 alebo by tanucili jazdit si myslia ze pozrali vsetku mudrost sveta to uz je uplna katastrofa ja som sa konom venovala 6 rokov no nebola som nejaky profi jazdec. Ale celkovo mi tam prisiel byt taky neludsky pristup ako na nejakej vojne ze som sa uz bala konovi vycistit kopyta a ze ma tie truby este aj za to zdrbu(pritom to je pre mna uplna samozrejmost). Potom zaujimave je ze na prijmackach sme mali ukazat v stajni ci ovladame tu zakladnu pracu pri konoch (podmienka prijatia) no boli medzi nami dievcata co o konoch nevedeli absolutne nic a potom sa tie doktorantky rozculovali a pregulavali ocami ze im to nejde ....pritom je prirozdene ked je niekto pri konoch 1.krat tak ze bude mat respekt a mat az take znalosti ako niekto kto sa im venuje 7 rokov podla mna katastrofa strara casu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Chodila som stredoeuropske štúdia a robim v Tescu a v sklade, teraz už mam prehlad, ako to funguje na slovesnkých školach, bola som hlupa, a teraz musim makať a popri praci chodiť na technicku výsku, čo ma naozaj baví