tyvole ľudia... akože birdz viem že je stoka riadna ale predsa si vážim samého seba a cítim určitú hanbu aby som tu dačo podobne písal a nie to zakladal na to vlákno...
@vladoko hanbíš sa za svoju fyzickú stránku? nemyslíš, že sranie, potenie sa, sex a papanie jedla sú naše fyziologické potreby, na ktorých je milé sa zabávať a rozprávať sa o nich? čo je na tom stoka? a prečo niečo pokladáš sa stoku? povyšuješ sa za to, že si nikomu nepovedal o tlaku v svojich črevách? prosííím ťa
@madnesshouse Povyšujem sa za to, že pred stovkami ľuďmi nechcem rozprávať o svojích, ako si povedal ty, biologických potrebách? Tebe to môže byť tak 2 5 či si robím srandu alebo nie z takýchto vecí, pretože je to moje súkromie..
Prosto prečo by som mal o takýchto veciach rozprávať? Ja tomu hovorím, že mám pud sebazáchovy a nejakej dôstojnosti a nie že sa povyšujem nad niekoho... ale hold nech robí každý, ako myslí
@madnesshouse Nemám problém prijať sám seba. Ale nemám potrebu sa neznámym ľuďom zdôverovať o veciach ktoré sa týkajú môjho tela . To je všetko. Aj keď je to zo srandy ok, ale proste.. no chápeš..
každej kultúre príde nepríjemné/nechutné niečo iné
ázijci prdia, grgajú na verejnosti a je im to prirodzené, bavia sa na tom a pretekajú kto dá väčší
ale keď sa pred nimi vysmrkáš, jak keby si sa im vysral na topánky, proste humus
nám je zase nepríjemné hovoriť o sraní, prdoch a iných ľudských výlučkoch a potrebách
ale zase ak o tom niekto debatuje nie je stoka, lebo štatisticky každá konverzácia končí pri hovnách/sexe
a dokonca sa spravil výskum, že čím majú ľudia k sebe bližšie, tým rýchlejšie sa ich debata zvrhne na fekálnu nôtu
v čom držím rekord s kamoškou, ktorá vošla ešte len do obchodu, kde ma striedala, a už od dverí hlásila, nech mám strpenie, lebo že sa musí vysrať, lebo ju to tlačí od rána
@purenarcissism pure ja som tu dlho nebol a zahrať na takúto háklivú tému som si nemohol odpustiť.. ale hovná sú nám všetkým blízke, musím o tom napísať blog !
ja som to úplne nepochopila, načo je to dobré?
aj keď včera som to skúsila lebo odkedy je teplo nosím kraťase na traky bez trička, neprišlo mi to ale ako nejaká zmena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
- So unnatural.
tbh, už som mal takéto posedenia
myslim ze to s tym trickom prameni z detstva, kedy nas mozno ucili aby sme si ho neosrali
Prosto prečo by som mal o takýchto veciach rozprávať? Ja tomu hovorím, že mám pud sebazáchovy a nejakej dôstojnosti a nie že sa povyšujem nad niekoho... ale hold nech robí každý, ako myslí
ázijci prdia, grgajú na verejnosti a je im to prirodzené, bavia sa na tom a pretekajú kto dá väčší
ale keď sa pred nimi vysmrkáš, jak keby si sa im vysral na topánky, proste humus
nám je zase nepríjemné hovoriť o sraní, prdoch a iných ľudských výlučkoch a potrebách
ale zase ak o tom niekto debatuje nie je stoka, lebo štatisticky každá konverzácia končí pri hovnách/sexe
a dokonca sa spravil výskum, že čím majú ľudia k sebe bližšie, tým rýchlejšie sa ich debata zvrhne na fekálnu nôtu
v čom držím rekord s kamoškou, ktorá vošla ešte len do obchodu, kde ma striedala, a už od dverí hlásila, nech mám strpenie, lebo že sa musí vysrať, lebo ju to tlačí od rána
takže tak
a nie, nevyzliekam si tričko
táto téma ma zastihla nepripraveného.
ako OP toto vymyslel?
@matthewp a to sa dá ako? si sa zakláňal alebo čo? Lebo inak si to ani vysvetliť neviem
aj keď včera som to skúsila lebo odkedy je teplo nosím kraťase na traky bez trička, neprišlo mi to ale ako nejaká zmena