Mali ste niekedy dve baby??Teda patrilo vase srdce niekedy dvom rozlicnym osobam???....Prosim popiste preco ste si vybrali tu danu osobu a preco nie tu inu dakujem Forum for fun
HM ps: toto neni realna situacia len to je forum o vasich pribehoch ja nemam podobny problem ...len ide o ten pribeh teda chcem aby ludia napisaly to co sa im stalo a preco sa tak a tak rozhodli nie rada len pribeh ...bo radu nepotrebujem lebo moje srdce patri jednej osobe
ehm ospravedlňujem sa som to asi zozačiatku nepochopil... no tak čo ja viem mne sa páčilo viacej báb naraz ale tak vybral som si tú ktorá bola dostupnejšia
raz v zivote som sa rozhodoval medzi dvomi babami...s jednou som chodil a druha sa mi pacila aj ja jej a chcela ma...ale ja debil som povedal ze nesklamem tu s ktorou chodim kvoli nej...a o tyzden na to ma ta pica nechala a ja este takto som kvoli nej odmietol skvelu babu
ano mala ked nieko ho milujem vela rokou a potom pride niekto druhy lepsi clovek ktory mi bol sudeny a ja som blba ze som sa na toho druheho vykaslala lebo ho stale niekde v srdci milujem.
lublu ..... dont write this on this forum lol.....Pozri sa sama si si to zapricinila....ja som mal snahu dost dlho a teras je neskoro plakat nad rozliatim mliekom(ale priznavam to bol asi jediny vstach kde to celkom malo vyznam )XD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A vtedy som mala 11
nedávno som sa rozhodovala medzi dvomi chalanmi, ale nakoniec som zistila, že obaja nestoja za nič