ano, zdravo sa stravujem uz nejaky ten piatok, problem je ze pocas dna uz nemam tolko casu na pohyb. Tak sa pytam, vy co mate skusenosti, pokial chcem zdravo a efektivne chudnut (ale zas nie slimacim tempom), stacii denne kazde rano 45-60 min klasickeho k
a co tabata cvicenie? skus si to pozret. cvicis kazdu partiu len 4 minuty, vzdy 20 sekund robis ten cvik ale uplne najintenzivnejsie ako sa da a 10 sekund oddych. je na to super appka - casovac do mobilu podla mna je skoda si to po tom kardiu nedat, ja po behani cvicim 4 cviky cize 4x4 minuty, 16 minut denne posledny mesiac a pol a robi to fakt zazraky. ti poslem do tsky fotky pred a po kludne
som tym chcela povedat to, ze ked uz robis to kardio, je velka skoda nevyuzit potom to intenzivne spalovanie, resp. clovek co by tamto cvicil len tak, 16 minut denne by isto nemal take vysledky ako ten co predtym beha/bicykluje atd. za tych 16 minutiek navyse to fakt stoji alebo kludne len 8 alebo kolko ty chces, ja mam 3 cviky na stehna a 1 na brucho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a zase len kecám a nič neporadím ..
fakt odporucam
No a stačí to pravdepodobne.