ked mne sa furt zdá že je to oblbovák a vlastne na ňom tie ženské cvičia zbytočne. no ale nie toto chcem, povedzme hodinu denne samozrejme so zdravou stravou, vodou a cvičením (nie nie som ten typ čo si myslí že za polhodku navyše si môže dať konečne kus
hodinka bicyklovania iba tak - skoro žiadny efekt
hodinka bicyklovania striedanim velmi rychleho a normalneho tempa kazdu minutu - chudne sa ako po masle
teda aspon u mna to tak je
ale toto vseobecne plati o intervalovych treningoch
ponajnovsom v posilke stretavam uz aj zeny ktore si donesu citat casopis alebo sa hraju na mobile kym slapu do pedalov vtedy to musi byt teda "ucinne"
1) čo sa týka času a priestoru, tak je to podľa mňa to isté.. akurát normálny bicykel (všimni si poradie tých i/y) môžeš využiť ako dopravný prostriedok
2) vďaka cyklistike moc neschudneš, aj normálnym bicyklom. Môže pomôcť akurát na kondičku. Nepoznám nikoho kto by bicykloval kvôli chudnutiu.
Stacionárny sme mali doma pár rokov. Už sme ho dali preč a mne osobne to prišlo dosť nudné na ňom bicyklovať.... brat ešte zvykol počas toho pozerať film na PC na sluchátkach, ale ja osobne som na tom nikdy nič nevidel.... ja iba klasický, ktorým sa aj niekam dobicyklujem pedálovaním
mno , e, totok, si treba k tomu kupit filmy ktore si pritom premietas ako ides cez Pariz, hory, mosty, a thak, heh oblbovak, čak ale dobre aj umely dazd si mozes urobit akoze sprchy funguju uz vsade, len pozor na vytopenie susedof
@iben Bicyklujem niekoľkokrát týždenne aj rýchlo, aj diaľkovo aj namiesto MHD. Nepociťujem chudnutie (veľmi ani nie je z čoho). Skôr na tom chytíš kondičku. Naučíš sa dýchať.
Stacionárny by som nechcel. Je to nuda byť doma sám. Lepšie mať bajk a vypadnúť niekde na cesty, hrádzu a podobne dnes som bol na 75km hiku poznám to, ale je fajn prejsť kus zeme a vidieť tú krásu
a co chcess? pali to normalne kalorie, ak to je ciel tak to staci bohate. Ja som na nom doma robieval kardio, normalne som si pustil nejaky serial a slapal a podla mna vpohode, pre mna lepsie jak beh .
@bress chcem to ako "doplnok" k chudnutiu. no ved dobre na brucho sa odporúčajú aerobne aktivity, medzi ktoré patrí aj bicyklovanie. toto ale môže byť náhrada za normálny bike nie? ved v tom v podstate nevidím rozdiel
na kolena bicykel lepsi jak beh + moja manka ked chudla tak kardio mala len bicykel a obcas prechadzka so psom [da sa tov obec brat ako kardio? asi ne] + lepsia strava [ne na jednicku] a schudla fajne, cize da sa viem zo skusenosti blizkej osoby
nie som odbornik, ale zdravy rozum hovori, ze pokial tym spalujes kalorie, co spalujes, staci sa pozriet na ten displej ze kolko, tak je jedno ci to iste mnozstvo kalorii spalis behom, na stacionarnom bicykli, alebo okopavanim zemiakov
ci?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
hodinka bicyklovania striedanim velmi rychleho a normalneho tempa kazdu minutu - chudne sa ako po masle
teda aspon u mna to tak je
ale toto vseobecne plati o intervalovych treningoch
ponajnovsom v posilke stretavam uz aj zeny ktore si donesu citat casopis alebo sa hraju na mobile kym slapu do pedalov vtedy to musi byt teda "ucinne"
2) vďaka cyklistike moc neschudneš, aj normálnym bicyklom. Môže pomôcť akurát na kondičku. Nepoznám nikoho kto by bicykloval kvôli chudnutiu.
Stacionárny sme mali doma pár rokov. Už sme ho dali preč a mne osobne to prišlo dosť nudné na ňom bicyklovať.... brat ešte zvykol počas toho pozerať film na PC na sluchátkach, ale ja osobne som na tom nikdy nič nevidel.... ja iba klasický, ktorým sa aj niekam dobicyklujem pedálovaním
je toto normálna odpoveď? @alohomora
ci?
A môžeš mať lýtko hrubšie ako panvu, ako ja