Stalo sa vám už niekedy, že by ste zrazu zmenili postoj k človeku ktorého roky poznáte?
Stalo sa vám už niekedy, že by ste zrazu zmenili postoj k človeku ktorého roky poznáte?
Zaujímali by ma prípady, ked ku zmene vášho postoja k nemu boli dôvody, ktoré iní ľudia nemohli vidieť. Je možné zrazu si uvedomiť, aký skvelý ten človek je a j
Hej stalo a uz velakrat a stalo sa mi to s clovekom co som si myslela ze snim sa to stat nikdy nemoze...Dlhorocne priatelstvo a odrazu z jedneho dna na druhy ignoracia,pohrdanie,nevsimavost,spinave nadavky a aj ked sa s tym clovekom udobrite uz to nie je take ako predtym....
áno stalo ked ma človek ktorého som poznala roky sklamal. zmenila som nazor on zmenil názor na mna a potom to slo nic som mu sice nevykrikovala ale on to na mna dal ako studenu sprchu je to zly pocit.. teraz ked sme uz ako taký kamoši cítim že to nieje to isté čo bolo predtým.
Môj spolužiak na výške chodil so mnou aj na základnu. Na zákaldke bol úplný idiot a vlastne taký zhruba bol až do deviny. Potom som sa odstahoval, a nevidel som ho 4 roky. Ked som zistil že je so mnou na výške, povedal som si: jaaaj to je idiot? no dnes to o nom nemôžem povedat, lebo už nie je taký aký bol.
Ludia sa jednoducho vedia menit, hlavne v puberte...
Ja suhlasim s ice stovom, nikdy nemozes nikoho poznat na 100 % a nevies ako na jednotlive udalosti zareguje alebo zoberie, preto neverim na 100% nikomu iba sebe.
mne sa to este nestalo...nikomu sa neprsposobujem cize ked niekoho nemam rad tak nikto na tom nic nezmeni...ale zase nedam mu to zase nejako velmi najavo alebo jej aj ked ju nemam rad..proste sa snazim nekomunikovat s nou moc
mne sa to stalo aj opačne...človek o ktorom som si roky myslela, že je najväčší magor sa mi zdal napokon celkom iný ako som ho videla najskôr, takže bud´ sa menia ľudia alebo len my jednoducho meníme názory
no ano,stalo sa mi to....s jednym chalanom chodim do triedy uz stvrty rok a az teraz som zistila,aky naozaj je.nikdy som nemala totiz moznost lepsie ho spoznat..je to introvert..ved aj ja som ho spoznala az cez net.raz mi len tak napisal ako sa mam.ja som sa ho zacala pytat,co ma zaujimalo,lebo som zvedava a nepoznala som ho.viete,co? dovtedy som si myslela,ze je to chudacik zakomplexovany chalan.a on je to uplne uzasny clovek s beznymi teenegerskymi nazormi
Ako si to tak pozerám, vidím, že väčšina z vás to nie dobre pochopila. V zásade tu čítam dva názory. Že sa môže vzťah zmeniť zrazu k horšiemu (čo je spôsobené odhalenín nejakej skutočnosti) a ak sa niečo mení k lepšiemu, tak len veľmi pomaly. Ja som mal však na mysli situáciu, že niekoho neznášam a zrazu ho začnem mať rád a on nemôže vedieť prečo. Také som tu však nevidel nič.
Ja som zacala chodit na strednu a stretla som dievca ,ktoreho som sa az bala ze na mna naskace zla energia lebo bola priiiiserna introvertka.....ked son ju spoznala prisla som na to ze je to uplne skvela osoba weelmi podobna mne ktora bola vseko len ni introvert....ja len tak ze prvy dojem memi vzdy najdvolezitejsi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ludia sa jednoducho vedia menit, hlavne v puberte...
Takze zmenit postoj ano, ale urcite nie zrazu.